opc_loader
Zoeken
Fabrikanten
Gastenboek
Jan Drofmans 
Het eerste nazicht van onze fietsen, een...
jan goudswaard 
)p 30-09-2019 mijn nieuwe Santos...
R.M. ten Dam 
Ik ben vandaag met mijn Idworx fiets naar...

Idworx Easy Rohler maat L

€ 2.750,00
x

Maat L, overjarig maar bijna nieuw, geschikt voor iemand van 177-187 meter lang. Afhankelijk van de lichaamsbouw en zithouding kunnen hier nog een paar cm af of bij.

Fiets L is in 2012 bij ons gekocht en is door omstandigheden zeer weing gebruikt en heeft altijd keurig droog en warm gestaan. Deze fiets is dan ook vrijwel nieuw.

Meer foto's op Marktplaats.

Alle papieren en tweede sleutels aanwezig. Fietsen staan klaar voor een wereldreis en wordt met drie maanden garantie geleverd. Natuurlijk wordt de fiets goed afgesteld en eventueel nog aangepast aan je wensen.

De Idworx Easy Rohler Evo is een zeer hoogwaardige allround trekking fiets met Rohloff en betrouwbare Magura Firm-tech velgremmen. De naam Easy Rohler zegt het al: deze fiets is gemaakt om met gemak over de meeste soorten ondergrond te rollen. En dankzij de duurzame Rohloffnaaf, het superstabiele frame en alle topkwaliteit onderdelen kan dat altijd, overal, in alle weersomstandigheden en met veel bepakking.

Idworx heeft inmiddels de status bereikt dat er niet meer met veel woorden beschreven hoeft te worden waaróm hun fietsen zo goed zijn, het is een tot in detail perfect uitgedachte fiets met een superieure bouwkwaliteit en een hoog afwerkingsniveau.

Idworx Easy Rohler maat L heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items