opc_loader
Zoeken
Gastenboek
Albert T 
Mijn Rohloffnaaf in mijn Santos Trekking...
Wil Lips 
Dat Idworx een top fiets is behoeft geen...
Henk Dekker 
Onlangs een santos Ebike besteld bij Hetty...

Off Rohler Titanium idworx

De Idworx Off Rohler is een van de meest geprezen vakantiefietsen aller tijden.

Dit is de Titanium versie die al een paar jaar niet meer te koop is. Maar Gerrit heeft er voor Bikefeeling nog een aantal gemaakt. De frames zijn overjarig, maar de opbouw is anno 2018. Dus volgend dezelfde specificaties als de huidige Off Rohler. Alleen het frame is niet deelbaar, dus er kan geen riem op.

We hebben éen fiets staan in de maten 46 en 51.
Unieke kans, deze fietsen komen nooit weer!

Specificaties zie: https://www.bikefeeling.nl/vakantiefietsen/heren-idworx-fietsen/off-rohler-evo-idworx
Als extra hebben deze fietsen een titanium zadelpen. Natuurlijk kan er ook een USB poort op deze fietsen, of een andere aanpassing die je graag wenst. Want Bikefeeling maakt van een confectiefiets maatwerk!

Van 6895 euro voor 4999 euro.

De Off Rohler Ti is gemaakt voor tochten door onherbergzame gebieden als Mongolië en Patagonië, en dat straalt de fiets dan ook uit. Eén en al robuustheid. Stap met volle bepakking op de ­Idworx Off Rohler en je snapt meteen ­waarom hij de prijzen gewonnen heeft. De zithouding is sportief, maar toch ontspannen.De framegeometrie is heel erg mooi uitgebalanceerd: in de rechte lijn is de Evo heel stabiel en toch gaat hij erg strak de bocht om. Mits goed vastgemaakt, wordt je bagage één met je fiets. Maar ook voor een lang weekend weg of gewoon voor naar het werk is deze fiets natuurlijk ook een feestje.

6.895,00 4.999,00
Beoordelingen (0)
Off Rohler Titanium idworx heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
6.895,00 4.999,00