opc_loader
Zoeken
Fabrikanten
Gastenboek
Mark Heijenbrok 
Sinds 2 weken trotse bezitter van Idworx...
Jan Drofmans 
Het eerste nazicht van onze fietsen, een...
jan goudswaard 
)p 30-09-2019 mijn nieuwe Santos...

idworx oPinion-E Travel spec, Pinion P1.18, Neodrive.

Deze High-end E-bike heeft maat M, geschikt van ongeveer 1.65-1.77M.

Ziet eruit als nieuw en is ook technisch 100%.

€ 4.250,00
x

idworx oPinion travel spec met Neodrive-motor: 7895 euro in 2017. Nu nog paar honderd euro duurder en geen Son Naafdynamo meer maar licht uit de accu.

Voor meer foto's zie Marktplaatsadvertentie.


Als extra heeft deze fiets een grote beurt gehad en een Dacover kettingbeschermer.


Fiets wordt geleverd met drie maanden garantie en alle papieren.

Veel onderdelen houden gewoon de fabrieksgarantie, de Pinion nog 3 jaar, het frame nog 7 jaar! De accu is nog nauwelijks in kracht afgenomen.


De Alber Neodrives elektromotor heeft de nieuwste technologie. De perfecte interactie tussen jou en techniek zorgt voor een unieke rijervaring. Perfecte kracht, dynamiek, efficiency en duurvermogen, in combinatie met de hoogste kwaliteit. Ongeacht of het gaat om sportief gebruik, om het rijcomfort te vergroten of om bagage te vervoeren.


Neodrives is het universele aandrijfsysteem. Het systeem omvat de nieuwe Z15 aandrijving, het MMI connect display met Bluetooth (Navigatie in verbinding met een smart phone mogelijk) en een sterkere accu met 612 Wh.


De Pinion-versnellingsbak (18 versnellingen) is zeer robuust. Er kan nauwelijks iets kapot en slijten. Onderhoud beperkt zich tot af en toe de schakelkabel vervangen en eens in de 10.000 km de olie verversen.


De ketting is gemaakt van gehard staal. Dat geldt ook voor de extra grote kettingbladen. Tegen meerprijs is een riemaandrijving mogelijk.


De achterwielmotor is van Neodrive, alle elektronica en sensoren zitten in de motor. Het achterwiel is gewoon met een snelspanner te verwijderen.


Met Schwalbe Almotion banden kun je met zeer lage bandenspanning fietsen. Deze fiets heeft 55mm brede lichtrollende Schwalbe Almotion banden. Gecombineerd met de brede velgen kun je met zeer lage bandenspanning fietsen.


De remschijven zijn groot (203 mm) en dik (3,2 mm). Daardoor koelen ze beter en hoef je de blokjes minder krachtig tegen de schijf aan te drukken. Ze gaan ook langer mee dan andere schijfremmen.


Voor de verlichting gebruikt idworx de stekkerloze versie van de SON-dynamo. Als je het wiel in de vork zet, maakt de dynamo contact met de verlichting. Handig. Een stekker die er niet is, kan ook niet kapot gaan.


De fiets rijdt zeer stabiel. Zelfs met zachte banden (1,6 bar in de voorband en 1,9 bar in het achterwiel) blijft de fiets probleemloos sturen.


Bediening gaat prima en de ondersteuning voelt heel natuurlijk.


Als je niet goed schakelt is de motor gevoelig voor oververhitting bij steile hellingen. GEbruik in Nederland is gegarandeerd probleemloos.


De Neodrive-motor kun je in de afdaling inzetten als rem en laadt dan de accu.


Voordelen:

Stabiel rijgedrag

Natuurlijke ondersteuning

Stille aandrijving

Zeer goede verlichting

Zeer goede schijfremmen

Brede banden in combinatie met brede velgen

Voorspatbord met spatlap is lekker lang

Stabiele drager

Gehard stalen kettingbladen met speciale geharde ketting

Makkelijke bediening display

Onverwoestbare duurzame versnellingen met groot bereik en kleine stapjes

Achterwiel met motor te verwijderen met snelspanner

Dacover kettingbescherming.


Nadelen

Motor stopt vrij snel op lange steile hellingen (bergen) bij niet terugschakelen.

idworx oPinion-E Travel spec, Pinion P1.18, Neodrive. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items