opc_loader
Zoeken
Gastenboek
Henk Meijerink 
Na jaren wikken en wegen, van het ene...
Els Verschoor 
"Ja, Els, je doet het goed!", moedigde...
Francky Janssens 
We vonden Hetty en Lauran via onze zoektocht...

Santos AdventureRack XL

Santos bouwt Custombuilt fietsen en ontwikkelt daarvoor eigen onderdelen en accessoires. Een mooi voorbeeld daarvan is de Santos AdventureRack XL.

159,00
Beschrijving

Santos Adventurerack XL

Het Santos AdventureRack is een nieuwe achterdrager ontwikkeld door en voor Santos en wordt als standaard optie aangeboden op alle Santos 29ers. Deze adventure drager is Made in Holland, lekker duurzaam.

Geniaal aan deze drager is de ronde voorkant.

Dit is een ideaal handvat als je je fiets een keer moet optillen of dragen.

Extra sterk en stabiel
Om de drager de nodige stabiliteit te geven heeft hij dikke buizen. De drager wordt zo ver mogelijk naar voren geplaatst, zodat de stangetjes naar het frame korter worden voor meer stabiliteit. De drager wordt geleverd met lange stangetjes die je zelf in kan korten met een ijzerzaag. Je krijgt dan wel een zilveren vlak wat je met verf weer goed zwart kan maken.

Tassen goed ondersteund en ophangstang van RVS
Voor de tassen heeft de drager een extra ligger zodat je tassen lager aan de drager hangen om het zwaartepunt gunstig te houden. De draagstang waar de tassenhaken op komen zijn van RVS zodat deze niet gaan roesten als de lak eraf gaat op de plaats waar je tassen altijd hangen. Ook alle bevestigingspunten voor spatbord en achterlicht zijn van RVS. Het praktische handvat zit er nog steeds, is alleen plat geworden. De haken kunnen ver uit elkaar en zitten mooi opgesloten zodat je tassen rammelvrij hangen.

Lekker lang plateau
De verlengde voorkant heeft als extra voordeel dat je bovenop veel ruimte hebt voor je bagage.

Spatbord zit goed vast
Je spatbord wordt op drie punten zeer goed vastgezet aan de AdventureRack XL. Dit maakt spatbord-stangetjes overbodig. Wel even puzzelen als je geen Santos hebt, maar het past wel.

Beschermde achterlamp
De achterlamp is goed beschermd door de bevestiging tussen de twee achterste bogen.


 

Bevestiging Adventurerack:

Beoordelingen (0)
Santos AdventureRack XL heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Santos AdventureRack XL


Laatst bekeken items