opc_loader

Gastenboek
Marco van der Hoeven 
Bikefeeling is echt de dealer die je als...
Henk Meijerink 
Na jaren wikken en wegen, van het ene...
Els Verschoor 
"Ja, Els, je doet het goed!", moedigde...

De Easy Rohler Evo E1 is in zijn eenvoud misschien wel de meest duurzame en onderhoudsvriendelijke E-bike die er bestaat.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Idworx E-Bike Easy Rohler Evo E1


De Idworx E1 is een E-bike op basis van idworx klassieker, de Easy Rohler Evo. Deze staat al meer dan tien jaar voor duurzaamheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak, veiligheid en rijplezier. Deze eigenschappen blijven behouden in deze Electric Single Gear E1. Deze E-bike heeft dus slechts één versnelling. De Rohloffnaaf maakt plaats voor een elektrische achterwielmotor van Alber Neodrives. De elektrische ondersteuning van deze Neodrives is dusdanig krachtig dat de 14 versnellingen van de Rohloff-naaf in Nederland niet gemist worden!


De Neodrives Z20 motor in het achterwiel is krachtig, geruisloos, trillingvrij en onderhoudsvrij. Dankzij de geïntegreerde krachtsensor en slimme software geeft deze motor een heerlijk natuurlijk en soepel rijgevoel. Deze Neodrives module past perfect binnen de filosofie van idworx: duurzaam, betrouwbaar en zo weinig mogelijk onderhoud.


De Z20 bestaat uit een gelijkstroommotor in het achterwiel, een accu op de onderbuis, een display op het stuur en bedieningsknoppen naast het handvat.
Het systeem is modulair, dat wil zeggen dat alle onderdelen te updaten, repareren en vervangen zijn. En een groot voordeel van een modulair systeem is dat je van je fiets altijd de elektrische onderdelen af kan halen zodat het weer een gewone fiets wordt.


De singlespeed transmissie bestaat verder uit een Gates CDX tandriem of het door idworx zelf ontwikkelde duurzame Long-Life kettingblad van gehard RVS met een KMC ketting.


De motor heeft een quick-release. Dus gemakkelijk je achterwiel uit het frame halen!

Specificaties Neodrives Z20:
Maximaal koppel: 40 Nm
Maximaal vermogen: 500 Watt
Van 0 naar 100% vermogen in 3 seconden
Gewicht: 4 kilo
Vijf ondersteuningsstanden
Energieterugwinning in afdalingen
Softwarematig beveiligd tegen oververhitting

De afneembare accu heeft een inhoud van 612 Wh.
Het afneembare display toont alle belangrijke informatie, zoals actuele snelheid, gemiddelde snelheid, afstand, geschat bereik en resterende accuvulling.