opc_loader

Single speed Easy Rohler E1, Man, Lady, Comfort.

De E-1 is een single-speed E-bike.

Deze Easy Rohler met Neodrives is verkrijgbaar in een extra lage instap, mixed frame en heren fiets.

5.435,00
Idworx
Beschrijving

De E-1 e-bike heeft drie onderdelen; de fietsaccu, de e-bike motor en e-bike sensoren. De motor geeft kracht aan de trapondersteuning, de accu voedt de motor en de sensoren meten wanneer de trapondersteuning moet worden ingezet. Omdat deze fiets geen versnellingen heeft is deze E-bike alleen geschikt voor gebruik in Nederland. De E-1 comfort is zo vormgegeven dat jij je stabiel en zeker op de fiets voelt. De perfecte combinatie van slimme techniek, prachtig design en top onderdelen maakt de fiets duurzaam, betrouwbaar en comfortabel.


Deze Elektrische Easy Rohler heeft een stille Neodrives achterwielmotor ondersteunt het fietsen tot een snelheid van 25 km/h. De motor geeft bij iedere trapbeweging een extra zetje waardoor het fietsen makkelijker, lichter en comfortabeler wordt. Alsof je altijd een duwtje in de rug krijgt. Met deze e-bike kunnen langere afstanden afgelegd worden. Want ook woon-werk verkeer of boodschappen doen wordt een feestje met deze fiets. Hierdoor hoeft de auto minder vaak gebruikt te worden. Dit is niet alleen goed voor jouw gezondheid maar ook voor het milieu!

Extra informatie

Specificaties en geometrie  Idworx Easy Rohler E-1 gen 1.0 2020.

  

Beoordelingen (1)
Single speed Easy Rohler E1, Man, Lady, Comfort.

(gonny van buul)
Mijn Electrische Easy Rohler heeft een stille achterwielmotor maar geen versnellingen. Deze mis ik helemaal niet. Deze fiets maakt het fietsen makkelijker, lichter en comfortabeler voor mij. Alsof ik een duwtje in de rug krijg. Sinds ik deze fiets heb wordt de auto minder vaak bebruikt. Ik ben er superblij mee.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items