opc_loader

Travelmaster 3+ E-bike

Santos Travelmaster 3+ Mixte. Een Krachtige, luxe E-bike met heel veel opties én helemaal op maat gemaakt. Met de wind in de rug ga je op pad, de buitenlucht in, het avontuur tegemoet.
Goed voor je dagelijkse portie VITAMINE TM 3+
Genoemde prijs is de vanafprijs van deze fiets.

7.055,00
Kenmerken
Santos Lite serie:
Pinion vernellingsbak en velgremmen of schijfremmen, 27,5 inch of 28 inch wielen.
Beschrijving

Travelmaster 3+, Santos flexibele en onderhoudsarme E-bike.

De Santos Travelmaster 3+ Mixte is een sterke, duurzame en onderhoudsarme fiets. Al jouw wensen komen samen; comfort, goede grip, een stabiele wegligging en weinig onderhoud.  En de kleur bepaal je zelf! De fiets is ideaal voor woon-werk verkeer of om even snel naar de supermarkt te fietsen, maar tegelijkertijd ook zeer geschikt om lange vakanties mee te fietsen. De fiets kan 55kg bagage aan, dus boodschappen doen is ook géén probleem.


De TM3+ E-bike heeft het Santos PLUS concept; er passen zowel 27.5 als 28 inch wielen in de fiets.

De stevige 27.5 inch wielen in combinatie met 55-62 mm banden zorgen voor veel comfort en zijn mooi in een klein frame. De 28 inch wielen met 42-55mm banden ideaal zijn voor verharde wegen of snel woon-werk verkeer. Het PLUS concept biedt bovendien de unieke mogelijkheid om andere wielen te huren voor bv een mountainbike vakantie.


De elektrische ondersteuning wordt geleverd door het Alber Neodrives Z20 modulair systeem. Betrouwbaar, krachtig, geruisloos, trillingvrij en onderhoudsvrij. Dankzij de geïntegreerde krachtsensor en slimme software geeft deze motor een heerlijk natuurlijk en soepel rijgevoel.

De Z20 heeft vijf ondersteunings-niveaus, van maximale actieradius tot maximaal vermogen.

Ook zijn er 2 standen waarbij de motor energie opwekt en zo de accu oplaadt. Dit is eenvoudig zelf aan te passen via de app. Dus trek je liever wat langzamer op, of wil je maar minimale ondersteuning in de eerste 3 versnellingen, het kán. Standaard is 20-40-60-80-100%. Maar 5-10-25-50-100% ondersteunig is ideaal als je graag zelf meefietst!

Dit is een maat 45 fiets, geschikt voor iemand van 155-165 cm:


 

Extra informatie

En ook fijn, het achterwiel met Quick-release is makkelijk uit de fiets te halen in geval van een lekke band. Al zal dit met de goede antilek banden zelden of nooit voorkomen.

Beoordelingen (1)
Travelmaster 3+ E-bike

Ik heb sinds oktober een Santos TM3+ met een gewoon wiel en een gemotoriseerd achterwiel (die heb ik extra bijbesteld voor woon/werk verkeer). Het was een trial om te kijken hoe inzetbaar zo'n motor is en hoe "handig" dat is in relatie tot dagdoelen en energielevels. Ik moet zeggen..chapeau! Met een frisse tegenwind, volle bepakking die gelijkwaardig is aan een reis naar Spanje vanuit NL vertrok ik voor een rondje Twente met een vriend. Met een gemiddelde snelheid van 21 km/pu was het goed te doen om het rondje Twente te peddelen van zaterdagochtend tot zondagmiddag. 1 overnachting op een boeren camping. Ik geniet nu, zeker 4 maanden verder, nog steeds na. Er gaat niets boven de vrijheid van jezelf en je fiets en dan gewoon erop los peddelen. Ik gebruikte te motor op stand 1 met mogelijkheden -2 tot 5. Een volle accu leverde ondersteuning voor zeker 120 KM met volle bepakking in stand 1. Wanneer ik komend jaar naar Santiago de Compostella ga fietsen overweeg ik het motorwiel te plaatsen omdat het je helpt wanneer je wilt maar ook prima vrij loopt in stand 0. Eigenlijk is het een luxe optie die heel handig kan zijn bij een klimmetje of bij flinke tegenwind.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items