opc_loader
Zoeken
Fabrikanten
Gastenboek
Fred Buermans 
Beste Hetty en Lauran, hartelijk dank voor...
Peter Vaes 
Naar aanleiding van de goede recensies...
Ad Dieben 
Mijn idworx Easy Rohler is inmiddels 8 jaar...

Travelmaster 3 plus Mixte

Santos Travelmaster 3+ de beste forenzenfiets én vakantiefiets met twee wielmaten nu ook als flexibele E-bike in het Mixte frame.
Genoemde prijs is de basisprijs van deze fiets.

€ 7.499,00
x
Kenmerken
Santos Lite serie:
Pinion vernellingsbak en velgremmen of schijfremmen, 27,5 inch of 28 inch wielen.

Santos Travelmaster 3+ Mixte nu ook als flexibele, onderhoudsarme E-bike.

De Santos 3+ is vanaf nu ook te bestellen met een Mixte frame. Dit maakt het ook mogelijk om er een flexibele, onderhoudsarme E-bike van te maken met een lage instap. Met de betrouwbare GoSwiss motor in het achterwiel heb je altijd de wind in de rug. Fijn als je graag iedere dag naar je werk fietst, of als je partner sneller fietst dan jij. De accu zit handig bevestigd op het frame. Het elektrificeren van je Travelmaster 3+ kan daarmee nu óf later, lekker flexibel!

Voor de elektrische variant van een vakantiefiets hebben we uiteraard voor Santos gekozen. Alle voordelen van Santos én elektrisch. Elektrisch ondersteunde fietsen gebruiken we vooral voor de dagelijkse toer ritten, stadsritjes en woon-werk verkeer. Maar deze Santos Travelmaster 3 plus is óók geschikt als Vakantie E-bike, dus geschikt om tochten van dagen of weken door Europa of verder maken, zelfs met kampeerspullen.


In tegenstelling tot de Travel Lite versie heb je bij deze TM3+ de keuze uit krachtige hydraulische Magura HS33 velgremmen óf schijfremmen.

Hier met het pendix systeem, foto met het Go-Swiss systeem heb ik nog niet...


 

Travelmaster 3 plus Mixte

Ik heb sinds oktober een Santos TM3+ met een gewoon wiel en een gemotoriseerd achterwiel (die heb ik extra bijbesteld voor woon/werk verkeer). Het was een trial om te kijken hoe inzetbaar zo'n motor is en hoe "handig" dat is in relatie tot dagdoelen en energielevels. Ik moet zeggen..chapeau! Met een frisse tegenwind, volle bepakking die gelijkwaardig is aan een reis naar Spanje vanuit NL vertrok ik voor een rondje Twente met een vriend. Met een gemiddelde snelheid van 21 km/pu was het goed te doen om het rondje Twente te peddelen van zaterdagochtend tot zondagmiddag. 1 overnachting op een boeren camping. Ik geniet nu, zeker 4 maanden verder, nog steeds na. Er gaat niets boven de vrijheid van jezelf en je fiets en dan gewoon erop los peddelen. Ik gebruikte te motor op stand 1 met mogelijkheden -2 tot 5. Een volle accu leverde ondersteuning voor zeker 120 KM met volle bepakking in stand 1. Wanneer ik komend jaar naar Santiago de Compostella ga fietsen overweeg ik het motorwiel te plaatsen omdat het je helpt wanneer je wilt maar ook prima vrij loopt in stand 0. Eigenlijk is het een luxe optie die heel handig kan zijn bij een klimmetje of bij flinke tegenwind.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items