opc_loader

Forumslader

Prijs is inclusief inbouwen in je Santos of idworx fiets mét Son naafdynamo!

450,00
  • ​​ Jouw wensen centraal
  • De allerbeste onderdelen
  • ​​ Garantie en telefonische ondersteuning

Forumslader, Stroomvoorziening voor op je fiets


Meer en meer worden tijdens fietsreizen elektronische apparaten gebruikt. Deze vragen soms veel stroom. Zeker als je je mobiele telefoon gebruiken als GPS gebruikt is binnen no time je telefoon leeg. De Duitse fabrikant Forumslader maakt een bruikbare oplossing.


Als je een naafdynamo in het voorwiel hebt kan je deze te gebruiken om er bijvoorbeeld je smartphone mee op te laden. De energie die je zelf levert wordt via de dynamo door de Forumslader = USB-omvormer, omgezet in een stabiele laadstroom. De versie die Santos aanbiedt heeft een rvs a-head usb-aansluiting, 2100mAh bufferaccu en bluetooth module inclusief een barometer en temperatuursensor.


Fijn is dat de Forumsladerl al bij lage snelheden stroom levert, (7 km/u ≈ 1 Watt).

De lader heeft een bufferaccu van 2100mAh, waardoor de USB-output constant is, ook als je langzaam fietst. Dat is goed voor de apparatuur die je ermee oplaadt. Als je harder fietst levert de naafdynamo meer energie en slaat deze dan op in de geïntegreerde bufferaccu.   


Een alternatief om je smartphone onderweg één of meerdere dagen opgeladen te houden is een powerbank. Met een powerbank van 10.000mAh kun je ongeveer twee dagen navigeren.

Forumslader heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Forumslader


Laatst bekeken items
450,00