opc_loader

Nieuwe Santos framekleuren in 58 lakvarianten en geanodiseerd zwart.

Nieuwe Santos framekleuren in 58 lakvarianten en geanodiseerd zwart.

Jouw Santos, in de kleur die jij mooi vindt!

Als je een nieuwe Santos koopt, dan komen er een heleboel keuzes op je af. Eén van de moeilijkste keuzes is de keuze die het meeste opvalt, de kleur van je nieuwe fiets. Kleuren hebben een betekenis en roepen emoties op; Ocean Blue, Morning Green, Sunshine, Vanilla-Ice of Coffee.... Krijg je er al een beeld bij? Het nieuwe lakwerk is strakker en de transfers worden met een zeefdruktechniek toegevoegd, hierdoor voel je geen letters meer onder de lak.

Er zijn 29 nieuwe Santos framekleuren, en alle 29 kleuren zijn vanaf 20 april in zowel glans als mat te bestellen.

Hierbij komt Santos komt met 14 matchende letterkleuren. Ga voor een uitgesproken contrast of voor een subtiel verschil? Met de 14 letterkleuren kun je alle kanten op.
Ook kun je nu voor 49 euro de eerste S van Santos in iedere afwijkende kleur laten maken. Deze 14 letterkleuren staan ook op iedere kleurenbuis om je keuze makkelijker te maken.

Bij Bikefeeling kan je natuurlijk alle Santos kleuren beleven. We hebben ze allemaal op echte framebuizen van bijna een halve meter lang. Dus je kan gelijk zien hoe je fiets zou worden, ook buiten in de zon.

Wat blijft zijn de 3 unieke designs: 8, 11 en design 5 Outline. En de Matchende Rohloff, Pinion en Son verlichting, allemaal leverbaar in 6 kleuren.

Iedere kleur, in glans en mat, heeft zijn eigen naam.

Hieronder de lijst met alle nieuwe Framekleur namen, en eventueel de naam zoals deze voorheen heette:

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.