opc_loader
Zoeken
Gastenboek
Wil Lips 
Dat Idworx een top fiets is behoeft geen...
Henk Dekker 
Onlangs een santos Ebike besteld bij Hetty...
John Waulthers 
Recent bij de Premium Dealer BikeFeeling in...

Slaapmatten techniek van Exped

Exped heeft unieke slaapmatten, zeer warm, erg comfortabel en heel compact!
Nu ook de Downmatten leverbaar met een isolatiewaarde tot -35 graden celcius.

De Exped SynMat is een luchtbed gevuld met een hoge kwaliteit synthetische vulling. Zeer goede isolering. Perfect voor wie het gevoel wil van een luchtbed maar de isolatiewaarde van een gesloten celschuimmat. Met een klein pakvolume en gewicht. Veel comfortabeler dan een selfinflatable! Blijven ook bij lage temperaturen soepel.
Deze matten hebben een geïntegreerde pomp wat deze matten heel gemakkelijk doen oppompen.
Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

De Exped DownMat is een luchtbed gevuld met een hoge kwaliteit ganzendons voor een nog beter isolering dan de Synmat.  Met een nog kleiner pakvolume en gewicht. Blijven ook bij lage temperaturen soepel.
Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

In de categorie "Slapen" won de Exped Synmatmat al vele Op Pad Outdoor Awards .
Getest slaapcomfort: hoog isolatie vermogen, super drukverdeling, ingebouwde pomp en gladde weggewerkte ventielen.
Juryrapport: "Serieuze concurrent voor de selfinflatable mat. Handzaam, comfortabel en de ingebouwde pomp werkt écht".

Exped Garantie

Wat is de garantie die Exped geeft voor haar producten?

Op alle andere producten geeft Exped een garantie van 5 jaar. Een Exped product valt onder de garantie als er duidelijke defecten in materialen en vakmanschap zit. De Ultra Light slaapmatten van Exped hebben echter een beperkte garantie van 2 jaar.

Exped zal het defecte product willen ontvangen en zelf beoordelen of het onder de garantie valt en dusdanig zal worden gerepareerd of vervangen. Het product moet dan wel een fabricagefout hebben. Defecten als gevolg van normale slijtage, nalatigheid en spelingen van de natuur vallen niet onder de garantie van Exped en zullen worden gerepareerd voor een passend bedrag.

Hoe onderhoud ik mijn slaapmat?

Wilt u de levensduur van uw slaapmat verhogen? Dan raad Exped u aan om uw mat met warm water en een mild reinigingsmiddel schoon te maken (geen bleekwater!). Het is belangrijk dat u met behulp van een doek of zachte spons, zorgvuldig de mat schoon poetst. Vervolgens spoelen met schoon water. De mat heeft droge lucht nodig om de slaapmat te drogen na het schoonmaken. Let op! zorg ervoor dat alle kleppen volledig zijn gesloten tijdens het schoonmaken. Slaapmat mag onder geen enkele voorwaarde worden gereinigd in een wasmachine of droger.