opc_loader
Zoeken
Fabrikanten
Gastenboek
Ben en Fien! 
Een aankoop als deze is voor ons maar...
Fred Buermans 
Na 15 jaar op een 26 inch MTB te hebben...
Miriam  
Een berichtje om te laten weten dat ik zo...

Gastenboek

Ben en Fien! België 01-12-2018 14:02
Een aankoop als deze is voor ons maar eenmalig en hopelijk “voor het leven”. Deze fietsen zijn voor ons overigens onze beste (en na de auto ook de duurste) aankoop geweest van de afgelopen 15 jaar! Ze zijn elke euro waard!

We konden deze prachtige fietsen, 2 Idworx Easy Rohlers, ook aankopen bij een officiële dealer in Antwerpen. Dit had makkelijk geweest voor latere service.

We hebben echter bewust voor Bikefeeling gekozen omdat we geen nummer willen zijn. We willen niet binnen 2 jaar voor een eventueel probleem (al denk ik niet dat er aan deze bikes problemen komen) terugkomen bij een grote handelaar waar niemand van het personeel nog weet wie we zijn en dat we de fietsen daar hebben gekocht.

Bikefeeling is geen winkel maar is een specialist die vanuit een fietspassie in een mooi atelier alleen de beste reisfietsen verkoopt. Lauran en Hetty weten binnen 5 jaar volgens mij gewoon nog altijd wie we zijn en daarbij hoort een persoonlijke behandeling.

Het bezichtigen, proefrit, afhalen en eerste onderhoud gebeurden op afspraak en op zaterdag/zondag. Dat is al heel makkelijk. Er hoorde telkens, hoe dat in Nederland hoort, een bakje koffie en een praatje bij. Ik kreeg de volledige uitleg bij het eerste nazicht over specifieke onderdelen zoals de Rohlof, de firmtech remmen, balhoofd,… Het monteren van een andere zadelpen bij het eerste nazicht was ook al helemaal geen probleem.

Zo zijn Lauran en Hetty twee tevreden klanten rijker. Ondertussen zijn we Sri Lanka door gereden met de twee Easy Rohlers!

Wij kunnen iedereen Hetty en Lauran warm aanbevelen, evenals ID-Worx!
Fred Buermans Bergen op Zoom 24-08-2018 21:04
Na 15 jaar op een 26 inch MTB te hebben rondgereden werd het tijd voor iets nieuws. Voor iets waar ik heel lang plezier van kan hebben en waar ik niet al te veel onderhoud aan hoef te plegen. Na een lange zoektocht op het world wide web was ik er bijna uit: een Santos of een Idworx moest het worden, met een ketting of een riem en met een Rohlof of een Pinion versnellingssysteem. Maar waar koop je die? Bij Bikefeeling natuurlijk! Vanuit mijn woonplaats niet al te ver rijden en beide merken voorradig. Een afspraak gemaakt met Hetty. Na een avondje (met koffie en koek) Lauran het hemd van het lijf te hebben gevraagd en overal antwoord op heb gekregen, heb ik mijn keuze bepaald en mijn nieuwe fiets besteld. Op 3 mei mijn gifgroene Idworx RocknRohler met riemaandrijving opgehaald en sindsdien rijd ik zorgeloos rondjes in de bosrijke omgeving van West-Brabant en daarbuiten.
Na 3 maanden weer een afspraak gemaakt met Hetty en Lauran om de laatste punten op de i te zetten. Alles naar volle tevredenheid geregeld. Door Lauran werd ik nog verder ingewijd in de fijne kneepjes van het onderhoud van mijn fiets. Geweldige service! Bikefeeling, kleine zaak van wereldklasse. Hetty en Lauran: ga zo door!
Miriam Hoeven 12-08-2018 20:08
Een berichtje om te laten weten dat ik zo genoten heb van mijn nieuwe Santos op onze fietsvakantie. Ik weet nu echt dat een Santos een fiets van de buitencategorie is. Het probleemloos schakelen op een helling, het soepele remmen en de stabiele wegligging: geweldig!
Hij reed, ondanks bepakking, erg licht. Mijn man had op de vlakkere en langere wegen moeite om mij bij te houden!
Geen last van zadelpijn of tintelende polsen gehad, dus ook de afstelling is prima. Heel erg bedankt voor alle aandacht die jullie hieraan gegeven hebben.
Ik ga de komende jaren nog heel veel plezier hebben van deze geweldige fiets!

Piet Verkooijen Made 10-08-2018 23:36
Na een vervelende ervaring met bijgeluiden aan mijn Santos Travel Lite + E-Bike heb ik contact opgenomen met mijn leverancier Bikefeeling en na een afspraak met Hetty gemaakt te hebben is mijn fiets daar afgeleverd.
Na grondig in detail door Lauran stuk voor stuk alle mogelijkheden nagelopen om daarna weer steeds een testrit te maken om te kijken of de bijgeluiden verdwenen waren.
De Pinion zelfs gedemonteerd en opgestuurd naar de fabriek in Duitsland, maar daar was niets aan en na deze gemonteerd te hebben om daarna weer verder te zoeken.
Dit nog diverse keren herhaald en veel overleg door Lauran met Santos is mijn fiets weer helemaal als nieuw en zonder verdere bijgeluiden is het nu weer heerlijk fietsen met mijn Santos!
Bedankt Hetty en Lauran voor jullie geweldige service!
Miriam van den Elshout Made 09-08-2018 21:51
Sinds ruim 3 jaar rijd ik met veel plezier op een Santos trekking lite met riem.
Voor mij de ideale fiets voor woon-werkverkeer; regen, sneeuw en modder spelen geen rol voor deze fiets!
Onlangs mijn riem en riemschijven vervangen door Lauran, rijdt weer als een trein.
Prettig om steeds weer gastvrij door Hetty en Lauran ontvangen te worden, nemen de tijd voor de evt. reparaties en met al hun vakkundigheid ga je met een goed gevoel weer naar huis.
Ga zo door!!
Jan Maes Schoten 06-08-2018 10:58

In januari 2017 heb ik na lang nadenken een Idworx ER bij Bikefeeling aangekocht. Inmiddels zijn we 10.000 km verder en heb ik de premium kwaliteiten van de fiets kunnen ervaren. Het blijft elke dag opnieuw een unieke ervaring om op deze fiets te kunnen rijden.Dit goed gevoel blijft je dag na dag bekruipen. Ook de wetenschap dat je steeds bij Hetty en Lauren terecht kan als er toch wat scheelt geeft me een ontzettend goed gevoel.Beide, gepassioneerde fietsers, die zo\'n een kennis, ervaring en toewijding hebben, maken dat je bij niemand beter terecht kan dan bij Bikefeeling! Wat jammer dat het zo lang heeft geduurd voor ik met hen in contact ben gekomen. Uniek is ook dat Lauren je de techniek van de fiets leert kennen, je laat zien hoe je er mee om moet gaan en je kleine reparaties zelf leert uitvoeren.Dit is iets wat je zelden tegenkomt.De meeste handelaars schermen deze kennis angstvallig af en wimpelen af dat alles aan deze fiets specialistenwerk is.... Zij die overwegen om een kwaliteitsfiets aan te kopen, kan ik enkel adviseren dit bij Bikefeeling te doen, hier zul je nooit spijt van krijgen! Naast de professionele raad die je krijgt voor je aankoop,ben je daarna ook steeds welkom voor onderhoudsbeurten of voor herstellingen.Je mag alles zelf mee uitvoeren zodat je je fiets nog beter leert kennen. Zelfs als je niet meteen kan langsgaan krijg je technisch advies wat je kan doen om een probleepmje op te losssen of te verhelpen. We zijn nu bijna 2 jaar verder, en uit ervaring gedurende deze periode kan ik alleen maar iedereen die van kwaliteit en service houdt,doorverwijzen naar Bikefeeling!

Marielle Bongers Tilburg 03-08-2018 12:00
Fiets inmiddels ruim een maand rond op mijn prachtige Santos travellite. Naast dat het een heerlijke fiets is, ben ik ook erg blij met de begeleiding van Hetty en Lauran in het hele aanschaftraject. Door de gastvrije ontvangst met thee/koffie en koekjes voel je je meteen welkom. Vanuit hun eigen ervaring en kennis helpen ze mee om tot een goede keuze te komen. Ze nemen de tijd (vandaar op afspraak), luisteren naar je, willen weten voor welke doeleinden je de fiets voornamelijk gaat gebruiken, en passen daar hun advies op aan. In alles proef je de liefde voor het fietsen. Dat is een verademing en werkt ook erg aanstekelijk. Als je de fiets eenmaal hebt houdt het niet op. Ik ben nog een keer terug geweest om het zadel te wisselen en dat is geen enkel probleem. Kortom: Als je een liefhebber van fietsen bent en een kwalitatief hoogwaardige fiets zoekt, die goed bij je past, dan is Bikefeeling een geweldig adres.
Jaron Baanders Wagenberg 03-08-2018 10:12

Na 3 jaar zelf onderhoud te hebben gedaan aan mijn Santos Travel Lite ben ik voor de verandering even langsgegaan bij Bikefeeling voor een onderhoudsbeurt. Ontzettend leuk om eens onderhoud te doen met expertise erbij. De fiets werd uiteraard vakkundig onder handen genomen door monteur in opleiding Gijs en, en passant, nog even met een kritische blik bekeken door Lauran. Naast het nodige onderhoud werden er ook nog wat details verbeterd zoals de afwerking van de kilometertellerkabel en bagagedrager bescherming. Al met al een gezellige avond waarop ik veel heb geleerd en de fiets weer een stukje beter geworden is.

Coen Pegels den Haag 31-07-2018 20:38
Ik heb een kleine review van Bikefeeling op Google geplaatst. Voor de gasten hier een reprise:

Bikefeeling is een zeer kleinschalige onderneming met het hart op de juiste plaats; hier staan de liefde voor de fiets en het vakantiefietsen centraal. Je komt hier omdat je deskundig en gepassioneerd geholpen wil worden bij de aankoop, aankleding en het onderhoud van een non-plus-ultra vakantiefiets. De warme hartelijke ontvangst maakt elk bezoek helemaal af. Elke klant en elke fiets zijn hier uniek. Je begrijpt het al: dit is geen normale winkel, de persoonlijke relatie met Hetty en Lauran krijg je gratis met je fiets meegeleverd!
Zeer aanbevolen (en dat zeg ook tegen iedereen van wie ik complimenten over mijn -prachtige Idworx- fiets krijg)!

groeten, Coen
Gerdi en Hans van Dalen Rotterdam 31-07-2018 17:27
Bikefeeling staat voor mij voor een betrouwbaar en deskundig adres voor alles op gebied van vakantiefietsen. Hetty en Lauran nemen de tijd voor je, ze denken mee over oplossingen die bij jou passen. Van de fiets tot je tentharingen, wat ze leveren is topkwaliteit. Een onderhoudsbeurt is ook een workshop fietsonderhoud. Je kunt erbij blijven, dingen worden uitgelegd en je kunt ze onder “supervisie” van Lauran ook zelf doen. En kritisch zijn mag ook. Lauran en Hetty luisteren en zoeken net zo lang naar de oplossing tot je tevreden bent. Absolute aanrader voor je vakantiefiets!
Resultaat 1 van 10. Resultaat:1234567VolgendeToon alles