opc_loader
Zoeken
Fabrikanten
Gastenboek
Mark Heijenbrok 
Sinds 2 weken trotse bezitter van Idworx...
Jan Drofmans 
Het eerste nazicht van onze fietsen, een...
jan goudswaard 
)p 30-09-2019 mijn nieuwe Santos...

Gastenboek

Mark Heijenbrok Nootdorp 10-11-2019 16:35
Sinds 2 weken trotse bezitter van Idworx oPinion fiets. Werkelijk een genot om op te fietsen!
Maar ook over Bikefeeling van Hetty en Lauran niets dan lof! Na gekozen te hebben voor Idworx wilde ik graag ook de beste dealer. Zowel bij Bike4travel in R\'dam, alsook bij Jeremiasse in Goes (ook goede ervaringen!), geweest. En tenslotte obv reviews naar Oudenbosch getogen.
Hetty en Lauran geven je direct het vertrouwen dat je fiets bij hun in beste handen is! Niet alleen vanwege hun kennis en kunde, maar ook vanwege hun service en klantgerichtheid. Zo wilde ik graag een zwaarder verzet: volgens Gerrit Gaastra zelf was dit niet mogelijk. Lauran, vroeger ook fietsenbouwer, dacht mee en zorgde voor een oplossing! Ik raad iedereen die overweegt een Idworx of Santos aan te schaffen aan zeker ook bij Bikefeeling langs te gaan!
Jan Drofmans Broechem 15-10-2019 15:44
Het eerste nazicht van onze fietsen, een kleine 3 maanden na onze aankoop en een goeie 1 800 km verder, is gebeurd. Zoals steeds voelden wij ons weer heel welkom bij Hetty en Lauran. Bikefeeling is werkelijk een zaak met heel veel passie voor fietsen waar vooral de klant echt centraal staat. Met het nodige geduld en toewijding toont Lauran ons de kneepjes van het vak om onze fietsen volgens de regels van de kunst te onderhouden. Alle vragen krijgen prompt een antwoord of worden doorgespeeld aan Gerrit. Drie uur later stappen wij met een goed gevoel en heel wat opgedane kennis het knusse atelier buiten klaar voor weer heel wat zorgeloze zalige fietskilometers. Bedankt Hetty en Lauran wij zijn echt blij dat wij voor jullie gekozen hebben en hopen nog lang van jullie diensten te mogen genieten.
jan goudswaard Rotterdam 07-10-2019 09:37
)p 30-09-2019 mijn nieuwe Santos travelmaster 3+ E opgehaald.Zoals vanouds de volle aandacht, service en de tijd
van Hetty en Lauran.Dit is echt een Topzaak! Het is inmiddels de derde fiets die ik daar gekocht heb.Alles naar volle tevredenheid.Ik kan Ik kan ze alleen maar van harte aan bevelen!
Jan Goudswaard ,Rotterdam
R.M. ten Dam Heiloo 23-09-2019 20:28
Ik ben vandaag met mijn Idworx fiets naar Bikefeeling gegaan vanwege een krakende trapas. Lauran heeft zeer uitgebreid de tijd genomen om het euvel op te sporen en te verhelpen. Dat gebeurt met grote zorgvuldigheid en uitstekende kennis van zaken. Ik kom al een aantal jaren bij Bikefeeling met grote tevredenheid. De benadering is heel persoonlijk en er wordt ruim de tijd genomen voor de controle of reparatie. Je kunt gewoon in de werkplaats kijken hoe Lauran de fiets onder handen neemt als je dat wilt. Daar leer je ook weer van. Ik woon in Heiloo, maar vind het niet erg om voor het onderhoud aan mijn fiets naar Oudenbosch te gaan, omdat je er zo goed en vriendelijk wordt geholpen.

23-09-2019, Rennie ten Dam, Heiloo
Fred Buermans Bergen op Zoom 01-06-2019 22:27
Beste Hetty en Lauran, hartelijk dank voor de uitnodiging voor het 12,5 jaar jubileum van Bikefeeling. Ik vond het erg gezellig en heb weer veel interessante fietsliefhebbers gesproken. Prima avondje!
Peter Vaes Middelburg 16-03-2019 08:41
Naar aanleiding van de goede recensies besloten om eens Bikefeeling langs te gaan. Werd hartelijk ontvangen door Hetty, die onder het genot van een bakje koffie, gedegen en overwogen advies gaf tijdens de samenstelling van mijn fiets. Voor en nadelen werden goed uitgelegd en er werd de tijd genomen om tot een mooi resultaat te komen. Het is een Santos Travel-Lite geworden, die ik gisteren opgehaald heb. Ik werd nu ontvangen door Lauran die alle tijd nam om de fiets helemaal op mij af te stemmen. Pas toen alles goed was kreeg ik de fiets mee. Ik hoop hier heel veel kilometers mee af te leggen. Hetty en Lauran nogmaals hartelijke dank voor de voortreffelijke service en ontvangst.
Ad Dieben Nieuwegein 07-03-2019 13:31

Mijn idworx Easy Rohler is inmiddels 8 jaar oud met ruim 30.000 km op de teller. Met het juiste onderhoud zijn ze onverslijtbaar. Ben er nog steeds erg happy mee. Misschien in de toekomst nog eens een keer een Santos. Niet omdat het moet, maar omdat het kan 😊Met vriendelijke groet, Ad Dieben

John van der Marel Vierpolders 31-01-2019 18:56
Als je na een aantal lange fietstochten je oude fiets gaat inruilen voor een nieuwe wil je één ding zeker weten, hij moet minimaal net zo lekker of nog beter zitten als die oude!

Nadat ik veel op internet aan het speuren ben geweest had ik mijn keuze voor de nieuwe fiets op het merk Idworx laten vallen.

Via dat speurwerk komen er ook diverse fiets verkopers/leveranciers in beeld.
De manier van presenteren maar ook de ervaring die je dan leest van de mensen van het bedrijf geven een gevoel. En zo ben ik bij Bikefeeling terecht gekomen. Zowel Hetty als Lauran zijn beide enthousiaste fietsers en dat merk je duidelijk aan de uitleg en materiaal kennis.

Nadat Lauran m’n oude fiets had ingemeten heeft hij de door mij gewenste Off Rohler Ti zo veel mogelijk in de zelfde maatvoering gezet en ben ik een stukje gaan proeffietsen. Gewoon een paar kilometer en dat gaf gelijk al een goed gevoel.

Na mijn specifieke wensen kenbaar te hebben gemaakt heb ik de oude fiets achter gelaten en is Lauran het zadel en stuur maten gaan kopiëren naar de Idworx en heeft de fiets verder naar mijn wens gemaakt.

Nadat ik afgelopen vrijdag bij ±0° en in een sneeuwomgeving de fiets op heb gehaald ben ik de ±65 km naar huis gaan fietsen. Ondanks de kou en de matige omstandigheden heerlijk gefietst.

De kennis en klantvriendelijkheid van Hetty en Lauran heb ik als bijzonder prettig ervaren. Bikefeeling is wat mij betreft zeker een aanrader
Ben en Fien! België 01-12-2018 14:02
Een aankoop als deze is voor ons maar eenmalig en hopelijk “voor het leven”. Deze fietsen zijn voor ons overigens onze beste (en na de auto ook de duurste) aankoop geweest van de afgelopen 15 jaar! Ze zijn elke euro waard!

We konden deze prachtige fietsen, 2 Idworx Easy Rohlers, ook aankopen bij een officiële dealer in Antwerpen. Dit had makkelijk geweest voor latere service.

We hebben echter bewust voor Bikefeeling gekozen omdat we geen nummer willen zijn. We willen niet binnen 2 jaar voor een eventueel probleem (al denk ik niet dat er aan deze bikes problemen komen) terugkomen bij een grote handelaar waar niemand van het personeel nog weet wie we zijn en dat we de fietsen daar hebben gekocht.

Bikefeeling is geen winkel maar is een specialist die vanuit een fietspassie in een mooi atelier alleen de beste reisfietsen verkoopt. Lauran en Hetty weten binnen 5 jaar volgens mij gewoon nog altijd wie we zijn en daarbij hoort een persoonlijke behandeling.

Het bezichtigen, proefrit, afhalen en eerste onderhoud gebeurden op afspraak en op zaterdag/zondag. Dat is al heel makkelijk. Er hoorde telkens, hoe dat in Nederland hoort, een bakje koffie en een praatje bij. Ik kreeg de volledige uitleg bij het eerste nazicht over specifieke onderdelen zoals de Rohlof, de firmtech remmen, balhoofd,… Het monteren van een andere zadelpen bij het eerste nazicht was ook al helemaal geen probleem.

Zo zijn Lauran en Hetty twee tevreden klanten rijker. Ondertussen zijn we Sri Lanka door gereden met de twee Easy Rohlers!

Wij kunnen iedereen Hetty en Lauran warm aanbevelen, evenals ID-Worx!
Fred Buermans Bergen op Zoom 24-08-2018 21:04
Na 15 jaar op een 26 inch MTB te hebben rondgereden werd het tijd voor iets nieuws. Voor iets waar ik heel lang plezier van kan hebben en waar ik niet al te veel onderhoud aan hoef te plegen. Na een lange zoektocht op het world wide web was ik er bijna uit: een Santos of een Idworx moest het worden, met een ketting of een riem en met een Rohlof of een Pinion versnellingssysteem. Maar waar koop je die? Bij Bikefeeling natuurlijk! Vanuit mijn woonplaats niet al te ver rijden en beide merken voorradig. Een afspraak gemaakt met Hetty. Na een avondje (met koffie en koek) Lauran het hemd van het lijf te hebben gevraagd en overal antwoord op heb gekregen, heb ik mijn keuze bepaald en mijn nieuwe fiets besteld. Op 3 mei mijn gifgroene Idworx RocknRohler met riemaandrijving opgehaald en sindsdien rijd ik zorgeloos rondjes in de bosrijke omgeving van West-Brabant en daarbuiten.
Na 3 maanden weer een afspraak gemaakt met Hetty en Lauran om de laatste punten op de i te zetten. Alles naar volle tevredenheid geregeld. Door Lauran werd ik nog verder ingewijd in de fijne kneepjes van het onderhoud van mijn fiets. Geweldige service! Bikefeeling, kleine zaak van wereldklasse. Hetty en Lauran: ga zo door!
Resultaat 1 van 10. Resultaat:1234567VolgendeToon alles