opc_loader
Zoeken
Gastenboek
AA vd Burght 
Sinds een maand ben ik trotse eigenaar van...
Walter Bakx 
Op maandag 22 juli 2020 zijn Ellie en ik...
Harry Teeselink 
Zo: ik heb hem ! Blij als een kind, een...

Gastenboek

AA vd Burght Wouw 23-06-2020 16:15
Sinds een maand ben ik trotse eigenaar van mijn E Bike Idworx. Lauran en Hetty hebben niets te veel gezegd over kwaliteit en afwerking en rijgenot.Wat betreft voorlichting en afhandeling kan ik mij geen betere dealer voorstellen. Het afleveren is tot in de puntjes goed geregeld en ook de nazorg . Dank je wel Lauran en Hetty
Walter Bakx Breda 23-06-2020 10:47
Op maandag 22 juli 2020 zijn Ellie en ik naar Oudenbosch gefietst om onze Santos "Travel Lite +" fietsen voor een inspectiebeurt aan te bieden bij Bikefeeling.
We werden ontvangen met een kopje koffie door Lauran en de twee honden.
Al snel begon Lauran aan onze fietsen, met het uitgangspunt: “dames eerst” werd de fiets van Ellie als eerste naar de werkplaats gebracht. Ik ben er zelf bij aanwezig geweest, met met mijn nieuwsgierige blikken en vragen.
Ellie was intussen de tuin (en die van de buren) gaan bewonderen. Ze zou niet over de sloot gaan, maar deed het dus toch en werd daar door de buurman, overigens in alle harmonie, voor aangesproken.
Ik heb intussen de werkzaamheden van Lauran zitten bewonderen en heb hem bestookt met al mijn nieuwsgierige vragen.
Toch wel bijzonder dat je er van A tot Z bij aanwezig mag zijn, dat schept vertrouwen.
Zijn deskundigheid, gedegenheid en bevlogenheid vallen op en de ideeën, die hij aandraagt, slaan bij ons bijzonder aan.
Bikefeeling heeft alle onderdelen, die voor onze fietsen nodig waren, of die wij wilden aanvullen, op voorraad, dus alles kon direct aangepakt worden.
Alle onderdelen werden aan een zorgvuldige inspectie onderworpen en daar waar nodig werden ze vervangen en/of voorzien van nieuwe olie.
Onze fietsen werden in onze ogen ook nog verbeterd, bijvoorbeeld omdat ze konden worden voorzien van ringsloten. Toch wel handig als je ze even wilt parkeren bij een winkel of een terrasje.
Na een ochtend hard werken, waren de fietsen klaar en konden we door het Brabantse land weer terugfietsen naar huis in Breda.
We zijn zeer tevreden over de aanpak en benadering van Bikefeeling en dat geeft nu nog meer vertrouwen in onze Santos fietsen.
Overigens ook een compliment voor Santos om te kunnen beschikken over een dergelijke dealer.
Heel veel fietskilometers staan ons nu weer te wachten. We verheugen ons er al over.

Walter Bakx en Ellie Spelmink
Harry Teeselink Bovensmilde 11-06-2020 21:38
Zo: ik heb hem ! Blij als een kind, een oceanblue Santos Travel lite. Ik was met mijn vriendin Cilia meegekomen naar jullie 12,5 jarig jubileum en heb daar enorm van genoten. Cilia had een Santos en ik fietste daar amechtig achteraan om mijn overigens prima rijdende Gazelle Medeo. Toen Cilia bij jullie ook nog een bij jullie met haar neus in de boter viel met de verloting van een nieuwe bike werd het helemaal een feestje. Santos ingeleverd en met een aubergine-rode Idworks weer naar huis ! Er was bij mij vanaf dat moment geen houden meer aan... Ik wou ook zo'n fiets. Mijn voorkeur ging toch wel uit naar Santos. Afgelopen zaterdag zijn hebben we de tocht van 255 kilometer naar Oudenbosch gemaakt voor het onderhoud aan de Idworks. Ondertussen zag ik de Santos bij Lauran en Hetty staan die ik wel wou hebben. Goed doorgepraat over de maat, de passendheid, nog wat toeters en bellen en een paar proefritjes deskundig aanschouwd door Hetty en Lauran, nog wat bijstellerij, afrekenen en maar weer van het lage westen naar het hoge noorden Bovensmilde. Inmiddels hier al wat korte ritjes gemaakt: wat een bike is het ! Beleving.
Vanaf 21 juni de fietsen achterop de auto en Duitsland in, langs de Rijn, proberen dan naar Frankrijk te komen in de buurt van Epinal naar een vriendin; dan weer verder naar Embrum, waar Cila een stel vrienden heeft met een camping; daarna nog planen om door te gaan Italië: zin in.
Wat een prima fietsenechtpaar is dat toch ! Lauran en Hetty: thanks.
Peter 's-Hertogenbosch 24-04-2020 15:08
Niet Kopen maar Aanschaffen !
Je kunt tegenwoordig al een fiets kopen bij de lokale bouwmarkt. Het aanschaffen van een top-merk-fiets, dat is iets heel anders.
Uit eigen ervaring kan ik zeggen, schaf een dergelijke fiets aan bij een premium dealer. Je moet niet bij een "autoverkoper" zijn maar bij mensen die echt weten waar ze over praten. De juiste keuze van een fiets voor het juiste doel. Net zo belangrijk is uitleg, oplevering, onderhoud en service. Dan ben je bij Hetty en Lauran aan het juiste adres. Ik zou niet weten waar je beter terecht kan. Te laat kwamen wij hier achter. Onze fietsen zijn gekocht bij de lokale handelaar en dat heeft ons veel reisplezier en kopzorgen gekost op een maandenlange fietsreis in het buitenland. Bikefeeling heeft onze problemen opgelost en het onderhoud uitgevoerd waardoor de fietsen nu pas voor de eerste keer in topconditie zijn. Klaar voor onze volgende reis.
Om toch even terug te komen op de term "autoverkoper... een Idworx moet toch echt rijklaar gemaakt worden. Hij komt echt niet altijd in perfecte toestand van de fabriek. Je hebt dan een vakman (Lauran) nodig die de fiets controleert en afstelt.
Ga op zeker en bezoek Bikefeeling in Oudenbosch !

Elly Hilvarenbeek 10-02-2020 18:16

Ik was op zoek naar een Santos en zocht een gelegenheid om meerdere Santos fietsen uit te proberen en toen kwam ik bij Bikefeeling uit.

Dat is een heel goed adres, ik benenorm goed geholpen.

Fijn dat Hetty de tijd neemt om naar je te luisteren en de juiste vragen te stellen. En daar open en eerlijk op te reageren, zonder ook maar een mening op te willen dringen.

Na de proefritten wist ik welke fiets ik wilde hebben. Deze hebben we in alle rust samengesteld, echt maatwerk.

Ik kon mijn oude Santos inruilen, óók fijn

Nog steeds heel blij met de gemaakte keuze en ik hoop nog veel kilometers op mijn mooie Santos Travelmaster 3+ te mogen maken ☺

Á‚ 

Mark Heijenbrok Nootdorp 10-11-2019 16:35
Sinds 2 weken trotse bezitter van Idworx oPinion fiets. Werkelijk een genot om op te fietsen!
Maar ook over Bikefeeling van Hetty en Lauran niets dan lof! Na gekozen te hebben voor Idworx wilde ik graag ook de beste dealer. Zowel bij Bike4travel in R'dam, alsook bij Jeremiasse in Goes (ook goede ervaringen!), geweest. En tenslotte obv reviews naar Oudenbosch getogen.
Hetty en Lauran geven je direct het vertrouwen dat je fiets bij hun in beste handen is! Niet alleen vanwege hun kennis en kunde, maar ook vanwege hun service en klantgerichtheid. Zo wilde ik graag een zwaarder verzet: volgens Gerrit Gaastra zelf was dit niet mogelijk. Lauran, vroeger ook fietsenbouwer, dacht mee en zorgde voor een oplossing! Ik raad iedereen die overweegt een Idworx of Santos aan te schaffen aan zeker ook bij Bikefeeling langs te gaan!
Jan Drofmans Broechem 15-10-2019 15:44
Het eerste nazicht van onze fietsen, een kleine 3 maanden na onze aankoop en een goeie 1 800 km verder, is gebeurd. Zoals steeds voelden wij ons weer heel welkom bij Hetty en Lauran. Bikefeeling is werkelijk een zaak met heel veel passie voor fietsen waar vooral de klant echt centraal staat. Met het nodige geduld en toewijding toont Lauran ons de kneepjes van het vak om onze fietsen volgens de regels van de kunst te onderhouden. Alle vragen krijgen prompt een antwoord of worden doorgespeeld aan Gerrit. Drie uur later stappen wij met een goed gevoel en heel wat opgedane kennis het knusse atelier buiten klaar voor weer heel wat zorgeloze zalige fietskilometers. Bedankt Hetty en Lauran wij zijn echt blij dat wij voor jullie gekozen hebben en hopen nog lang van jullie diensten te mogen genieten.
jan goudswaard Rotterdam 07-10-2019 09:37
)p 30-09-2019 mijn nieuwe Santos travelmaster 3+ E opgehaald.Zoals vanouds de volle aandacht, service en de tijd
van Hetty en Lauran.Dit is echt een Topzaak! Het is inmiddels de derde fiets die ik daar gekocht heb.Alles naar volle tevredenheid.Ik kan Ik kan ze alleen maar van harte aan bevelen!
Jan Goudswaard ,Rotterdam
R.M. ten Dam Heiloo 23-09-2019 20:28
Ik ben vandaag met mijn Idworx fiets naar Bikefeeling gegaan vanwege een krakende trapas. Lauran heeft zeer uitgebreid de tijd genomen om het euvel op te sporen en te verhelpen. Dat gebeurt met grote zorgvuldigheid en uitstekende kennis van zaken. Ik kom al een aantal jaren bij Bikefeeling met grote tevredenheid. De benadering is heel persoonlijk en er wordt ruim de tijd genomen voor de controle of reparatie. Je kunt gewoon in de werkplaats kijken hoe Lauran de fiets onder handen neemt als je dat wilt. Daar leer je ook weer van. Ik woon in Heiloo, maar vind het niet erg om voor het onderhoud aan mijn fiets naar Oudenbosch te gaan, omdat je er zo goed en vriendelijk wordt geholpen.

23-09-2019, Rennie ten Dam, Heiloo
Han Schutten Berlicum 18-09-2019 13:23

Na 2 jaar twijfelen & sparen en een aantal Santos dealers te hebben bezocht bij Bikefeeling terecht gekomen.Á‚  Een winkel waar ze de tijd voor je nemen. Dat kan omdat je een afspraak moet maken.

Hetty begint et een bakje verse koffie, een lekke koek en een gezellig praatje.

Hetty fietst zelf ook veel en heeft al heel veel fietsreizzen over heel de wereld gemaakt.

Geen platte verkoop maar een degelijk advies, van een fiets fanaat. Alle opties, mogelijkheden en wensen worden besproken.

Na het samenstellen van de fiets kreeg ik het advies om er nog even nachtje over te slapen voordat ik definitief de fiets zou bestellen.

Gisteren heb ik mijn droomfiets opgehaald. Lauran nam alle tijd omÁ‚  mijn Santos Travel-Lite exact goed af te stellen. Als ik over een tijdje toch niet lekker zit mag ik terugkomen. Een fijn idee!

Jullie zijn mooie mensen en gaven met het vertrouwen om bij jullie een fiets te kopen. Á‚ 

Ga zo door, Han uit Berlicum.

Resultaat 1 van 10. Resultaat:12345678VolgendeToon alles