opc_loader

Wensenlijst


Download hier alle oude en actuele Idworx testen

Test: Zes Trekkingfietsen met Rohloffnaaf

Gaastra Fyts 4.14 rijdt en stuurt als een Idworx. En ook bij de onderdelenkeuze is absoluut niets mis. Kun je geen gebruikte Easy Rohler vinden? Gewoon een Gaastra kopen! Koga maakt al langer reisfietsen. Hun World Traveller is goed uitontwikkeld. De vanwege de vaste voorbouw relatief sportieve zithouding is niet voor iedereen, maar verder laat de fiets nergens een steek vallen. Meerwaarde is dat je een ruime keuze hebt bij de afmontage, waarmee je bijvoorbeeld de prijs kunt drukken of de World Traveller meer kunt personaliseren, bijvoorbeeld met een verstelbare, hogere stuurpen. En is de Idworx dan werkelijk de beste fiets? Je krijgt in ieder geval van alles het beste en dat zorgt uiteindelijk ook dat de Easy Rohler EVO lichter, comfortabeler en zekerder rijdt dan de overige fietsen.

Download test>

Test All Rohler:

Gerrit Gaastra mag best wel opscheppen over de All Rohler, het is namelijk een topfiets.

Dowload test>

Test Off Rohler Ti:

Conclusie: De beste reisfiets ter wereld bestaat al en heet Idworx Off Rohler Ti!

Download test>

 

Idworx beste Trekkingbike-merk 2011
Bij een enquete onder de lezers van het Duitse tijdschrift 'Trekkingbike' werd Idworx tot het 'beste Trekkingbike-merk 2011' uitgeroepen. Onder de opdeling op specifieke punten scoorde idworx op de onderdelen 'innoverend', 'kwaliteit', 'goede onderdelen' en 'merkbeleving' een eerste plaats bij de lezers.

  

  

Easy Rohler is ijkpunt voor iedere vakantiefiets
In het NRC van 18 mei 2008 stond een stuk over de idworx Easy Rohler. De Easy Rohler is voor de grote fietsbladen in Europa de fiets waaraan alle andere vakantiefietsen worden afgemeten. Enige nadeel vond men de prijs.