opc_loader

Wensenlijst


Ieder jaar gaan we minstens een keer op bezoek bij Bike Basics in Wachtberg. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk, en natuurlijk om blijven we graag op de hoogte van de nieuwe ontwilkkelingen en technieken. Het is altijd een erg gezellige dag met Gerrit, Joachim, Lars en alle anderen die Bike Basics maken tot wat het is.

Een idworx is de beste fiets, volgens Gerrit zijn dit de 10 redenen om voor een idworx te kiezen:

 idworx – perfecte fietsen, geboren uit passie

 1. idworx bouwt kwalitatief de beste, meest ontwikkelde fietsen met de allerbeste technische details.
 2. Buitengewoon lange, door ons zelf vrijwillig bepaalde garantieperiodes op alle idworx-frames:
  •6 jaar op alle MTB-aluminiumframes
  •10 jaar op alle aluminiumframes voor trekking / adventure / gravel / pedelecs
  •15 jaar op alle titaniumframes
 3. Een echt totaalconcept: wij ontwikkelen niet alleen onze frames en vorken zelf, maar ook veel onderdelen, om te voldoen aan de extreem hoge kwaliteitseisen die wij nastreven – alles is perfect op elkaar afgestemd!
 4. idworx is de onbetwiste nummer één op het gebied van reis- en trekkingfietsen. Al twintig jaar lang winnen wij ontelbare fietstesten in Duitse en Nederlandse tijdschriften. Het magazine ’Trekking Bike’ houdt onder haar lezers steeds een ’Best Brand’ verkiezing en wij hebben ze tot nu toe allemaal gewonnen.
 5. idworx is de pionier wat betreft de doorontwikkeling van trekkingbikes. Wij zijn de bedenkers van het ’zorgeloos fietsen concept’ en de enige fabrikant ter wereld die consequent zijn fietsen een extreem lange levensduur meegeeft en hiervoor eigen onderdelen construeert.
 6. Als GG Concepts heeft Gerrit verschillende bedrijven in de tweewielerbranche succesvol geadviseerd. Voor Schwalbe is hij het langst werkzaam en was daar de laatste twintig jaar initiator van veel ontwikkelingen. De brede ballonbanden die vandaag de dag op de meeste trekkingbikes worden gemonteerd, zijn terug te voeren op zijn voorstellen.
 7. Gerrit vertegenwoordigt de vierde generatie die zich met hoogwaardige fietsfabricage bezighoudt. Ruim honderd jaar geleden begon de familie Gaastra met het merk Batavus. De ouders van Gerrit creëerden vervolgens het merk Koga. idworx is vandaag de dag de logische voortzetting en doorontwikkeling van deze geschiedenis.
 8. Wij richten ons op verkoop via gekwalificeerde dealers, om te zorgen voor een aanspreekpunt in uw omgeving.
 9. Wij zijn de ’indepent bikery with a cycling heart’! Wij worden niet onder druk gezet door de top van het bedrijf of door investeerders, om beslissingen te nemen die misschien beter zijn voor onze economische positie, maar ten koste gaan van de kwaliteit.
 10. Ons omvangrijke en persoonlijke adviesaanbod: bezoek ons bedrijf in het kader van de ’Drop by Fridays’ en/of spreek direct met de chef. U kunt vragen stellen, voorstellen doen of kritiek geven. ’Speak to Gerrit’. Klik hier en Gerrit neemt contact met u op.