opc_loader

Wensenlijst


Gastenboek
Johan van Hoof 
Bikefeeling van Hetty en Lauran is een fijne...
Marieke Visser 
In 2019 kocht ik een nieuwe vakantiefiets....
Jason Bergman 
Rechtdoorzee, inzicht en zelfredzaamheid...

Vakantiefietsen

Santos en idworx bewezen kwaliteitsfietsen voor je fietsvakantie.

De ervaring van Bikefeeling is gebaseerd op jarenlang fietsen, vele fietsvakanties en veel technische kennis. Zo weten wij precies waaraan een goede vakantiefiets moet voldoen en welke eisen er gesteld worden. Bikefeeling verkoopt door heel Nederland, en Noord België hoge kwaliteit vakantiefietsen, en staat voor kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en professionaliteit. Dus ben je op zoek naar een goede vakantiefiets voor de meest ultieme fietsvakantie, dan ben je bij Bikefeeling aan het juiste adres!

Zorgeloos lange afstanden fietsen
Ook met véél bagage
Comfortabel

De perfecte vakantiefiets

Natuurlijk kan je met iedere fiets op vakantie, maar onze ervaring heeft geleerd dat een goede fiets de vakantie een stuk aangenamer en plezieriger kan maken. Door jarenlange fietservaring en vele fietsreizen over de hele wereld, met daarbij nog duizenden woon- en werk fietskilometers weten wij precies waar je mogelijk tegenaan kunt lopen.

Zo moet een vakantiefiets op de eerste plaats comfortabel zijn en daarnaast sterk, stabiel, veilig, onderhoudsvriendelijk en bewezen betrouwbaar zijn. Ook moet een vakantiefiets geschikt zijn om veel bagage aan je fiets te kunnen hangen. Santos en Idworx zijn het erover eens, een vakantiefiets heeft de naam Travel, Bij Santos de Travelmaster serie en de Travel Lite, en bij Idworx alle fietsen met de Travel spec. Een kapotte fiets wil je niet, zeker niet tijdens je fietsvakantie. Daarom gebruiken idworx en Santos de allerbeste materialen en meest duurzame onderdelen die er te verkrijgen zijn.

idworx-all rohler vakantiefiets idworx easy rohler op de aqua negra pas

Met een idworx kun je meteen op wereldreis

Vroeger maakte wij onze trekking fietsen zelf. Dit kwam doordat er simpelweg geen aanbod was. We leerden Gerrit Gaastra van idworx kennen waardoor zelf bouwen niet meer nodig was. Idworx levert namelijk een kant-en-klare fiets, waarmee je gelijk op wereldreis kunt. De keuze voor het beste van het beste is al gemaakt door Gerrit Gaastra. Er is veel kennis, energie en liefde gestoken in het perfectioneren van deze ultieme vakantiefiets. Bikefeeling mag zich na 10 Jaar persoonlijke aandacht, eigen fietservaring, eerlijk advies, TOP-service, én trots op idworx sinds 2016 Idworx Premium dealer noemen.

Volgens Gerrit moet een Idworx, in deze volgorde van prioriteit en niet andersom:

  1.     Extreem duurzaam en betrouwbaar zijn
  2.     Bij zo min mogelijk onderhoud lang en optimaal functioneren
  3.     Binnen een zo breed mogelijk toepassingsgebied maximaal rijplezier bieden
  4.     Binnen het kader van bovenstaande voorwaarden zo licht mogelijk zijn


Je eigen Santos fiets samenstellen bij Bikefeeling

Zeven jaar later besloten wij om het Nederlandse Custombuilt merk Santos, ontworpen door Robbert Rutgrink, bij in het assortiment te nemen. Santos heeft namelijk veel ervaring met Rohloff en riemaandrijving, en laat dat nu een groot pluspunt zijn voor een goede vakantiefiets. Tijdens onze eigen fietsvakanties hebben wij zelf ondervonden hoe fijn een schone en probleemloze aandrijving is. Een Santos fiets stel je zelf samen aan de hand van een uitgebreide optielijst. Je hebt dus de volledige vrijheid, en je kunt de fiets helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Natuurlijk helpen wij jou graag met het samenstellen van de ultieme Santos vakantiefiets. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat je juist wel moet doen, en wat je beter niet kunt doen.

idworx easy rohler rohloff riem pinion versnellingsbak santos travel lite

Rohloff en Pinion testfietsen bij Bikefeeling

De enige manier om een topfiets te beleven, is door erop te rijden. Bikefeeling heeft jarenlange ervaring en biedt de mogelijkheid om deze fietsen uitvoerig te testen. We hebben daarvoor de gehele gangbare collectie op voorraad. Al onze fietsen zijn uitgerust met een Rohloff of Pinion versnellingssysteem. Rohloff en Pinion zijn de allerbeste versnellingssystemen die er te verkrijgen zijn, en dat kun je bij ons zelf ervaren. Niet alleen het rijden is top, maar ook het onderhoudsgemak en duurzaamheid is verbazingwekkend. Deze vakantiefietsen zijn, vanwege hun duurzaamheid, uiteraard ook uitstekend te gebruiken voor woon-werkverkeer, of andere toertochten.

santos travelmaster 3 en travelmaster 2.9 test bikefeeling santos travelmaster 3 en travelmaster 2.9 test in engeland.jpg

Lees hier meer over wat bepaalt of een fiets een vakantiefiets is?

Enthousiast? Maak nu een afspraak via 06-12586662 en ervaar het zelf!