opc_loader

Wensenlijst


Gastenboek
Johan van Hoof 
Bikefeeling van Hetty en Lauran is een fijne...
Marieke Visser 
In 2019 kocht ik een nieuwe vakantiefiets....
Jason Bergman 
Rechtdoorzee, inzicht en zelfredzaamheid...

Mountainbikes

Mountainbikes van de bewezen merken Idworx en Santos

Jarenlange fietservaring en technische kennis zijn de basis voor onze eigen-wijze Bikefeeling activiteiten. Service-dealer voor Nederland & Noord België.

Mountainbikes met Rohloff of Pinion versnellingsbak en riemaandrijving (beltdrive).

In de mountainbike-wereld is een 29" wielmaat nu de standaard, zo ook deze MTB fietsen. De idworx rock ’n rohler, rock oPinion of de Santos 4.29 zijn stuk voor stuk revolutionaire 29er mountainbikes die voor veel fietsplezier zorgen en die je niet in de steek zullen laten, ook niet onder extreme omstandigheden en veel modder. En thuis even met de tuinslang erover en hij staat weer klaar voor de volgende rit!

Voor elke mountainbiker de beste fiets. Of je nu puur voor snelheid of ook voor de sensatie gaat.

Een mountainbike van idworx of Santos is sterk, stabiel en betrouwbaar, heeft een geweldige tractie en geeft veel vertrouwen in de afdaling. De fietsen zijn breed inzetbaar door de vriendelijke geometrie en goede stuureigenschappen.

Schakel altijd soepel met de Rohloff naaf of Pinion versnellingsbak. Combineer dit met een nagenoeg onderhoudsvrije snaaraandrijving en je kan gerust het hele jaar door de modder baggeren zonder dat je om de haverklap je aandrijving moet vernieuwen. Worden het hufter-proof hydraulische Magura Firmtech velgremmen of zijn de uiterst doseerbare - All terrain -schijfremmen je favoriet?

De robuuste bouw en de uitgebreide opbouwmogelijkheden van idworx en Santos maken deze MTB fietsen ook zeer geschikt als vakantiefiets. Met een bagagedrager, en eventueel een vaste vork maak je er een echte 'Adventure Bike’ van. In de winter lekker mountainbiken en in de zomer ermee op fietsvakantie. Ook zeer geschikt voor Bikepacking!

Idworx Rock-n-Rohler met Rohloff en riem

Ook BN-ers rijden in hun vrije tijd een Santos 4.29 mountainbike