opc_loader
Zoeken
Gastenboek
Henk Meijerink 
Na jaren wikken en wegen, van het ene...
Els Verschoor 
"Ja, Els, je doet het goed!", moedigde...
Francky Janssens 
We vonden Hetty en Lauran via onze zoektocht...

De Santos CrossLite en Gravelmaster zijn breed inzetbare GravelRacers.

Wat is een gravelracer?

Een racefiets waarmee je comfortabel en behoorlijk snel onverhard kunt fietsen. Op gravelpaden, rotspaden, zandpaden, mountainbikepaden, wasbordwegen, singletrails maar natuurlijk óók op asfalt.  Het frame is erg stijf met een lange achterbouw, hoge voorbouw en lang frame. Dit zorgt voor een stabiel frame met een lekker rechtuit stuurgedrag en dat je zowel met als zonder bagage kunt fietsen.


Alle fietsen van Santos zijn in meer of mindere mate multifunctioneel. Er zitten ontzettend veel mogelijkheden in de opbouw van ieder frame.


Zo is de Santos 4.29 te configureren als mountainbike, BeachRacer, Trekkingfiets of Adventure Bike. Maar ook als een breed inzetbare GravelRacer of Bikepacking fiets. Dan heet deze 4.29 Cross Lite.

En is de Travelmaster 2+ een echte vakantiefiets, toerfiets of forenzenfiets. Maar als je deze configureert als comfortabele gravelbike heet deze 2+ Gravelmaster.
 

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Hulp nodig bij het configureren van jouw Gravelbike?
Is de Santos Gravelbike geschikt voor jou? En welke past dan het beste bij jouw wensen? Bij Bikefeeling kunnen we je alles vertellen over de vele opties, en wat deze voor jou in de praktijk betekenen. Samen bepalen we wat de voor jou de beste fiets en keuze onderdelen is.