opc_loader

Menu

Gastenboek

Johan van Hoof 
Bikefeeling van Hetty en Lauran is een fijne...
Marieke Visser 
In 2019 kocht ik een nieuwe vakantiefiets....
Jason Bergman 
Rechtdoorzee, inzicht en zelfredzaamheid...

Gravelbikes

De Santos CrossLite en Gravelmaster zijn breed inzetbare GravelRacers.

Wat is een gravelracer?

Een racefiets waarmee je comfortabel en behoorlijk snel onverhard kunt fietsen. Op gravelpaden, rotspaden, zandpaden, mountainbikepaden, wasbordwegen, singletrails maar natuurlijk óók op asfalt. Het frame is erg stijf met een lange achterbouw, hoge voorbouw en lang frame. Dit zorgt voor een stabiel frame met een lekker rechtuit stuurgedrag en dat je zowel met als zonder bagage kunt fietsen.

Veelzijdige Sportfietsen
Ontspannen en stabiele houding
Plezier en avontuur

4 Artikelen

Alle fietsen van Santos zijn in meer of mindere mate multifunctioneel. Er zitten ontzettend veel mogelijkheden in de opbouw van ieder frame.


Zo is de Santos 4.29 te configureren als mountainbike, BeachRacer, Trekkingfiets of Adventure Bike. Maar ook als een breed inzetbare GravelRacer of Bikepacking fiets. Dan heet deze 4.29 Cross Lite.

En is de Travelmaster 2+ een echte vakantiefiets, toerfiets of forenzenfiets. Maar als je deze configureert als comfortabele gravelbike heet deze 2+ Gravelmaster.

Hulp nodig bij het configureren van jouw Gravelbike?
Is de Santos Gravelbike geschikt voor jou? En welke past dan het beste bij jouw wensen? Bij Bikefeeling kunnen we je alles vertellen over de vele opties, en wat deze voor jou in de praktijk betekenen. Samen bepalen we wat de voor jou de beste fiets en keuze onderdelen is.