opc_loader

Wensenlijst


Fietsverzekeringen

Nieuw bij fietsverzekeringen: de doorlopende fietsverzekering.

De verzekering heeft de looptijd van een jaar en wordt telkens voor een jaar verlengd. Je betaalt bij het sluiten van de verzekering dus slechts de premie voor een jaar, welke eventueel ook per maand betaald kan worden. Elk jaar komt er automatisch een verlengingsvoorstel. Bij diefstal of total-loss loopt de verzekering van de nieuwe fiets gewoon door op de lopende polis. Je betaalt dus niet nog eens premie voor een nieuwe verzekering.

 

Verzekering tegen diefstal en schade, nu ook voor Belgische klanten! Vraag ernaar!

  

Voor deze verzekering is een ART-goedgekeurd slot nodig, zoals bijvoorbeeld de AXA Defender. Als je fiets binnen drie jaar gestolen wordt, krijg je van ons een geheel nieuwe fiets.

Wel moet je dan de originele sleutels inleveren en aangifte doen bij de politie. Deze verzekering is voor de echte wereldfietser, want hij geldt wereldwijd. Dus of je nu in de Ardennen of in America gaat fietsen, hij wordt gedekt.

Je kunt je stalen ros tegen een geringe meerprijs ook tegen schade verzekeren. Ik raad dit altijd aan, want als je fiets dubbelgevouwen uit het vliegtuig komt, is de schade gedekt.
Lees wel de voorwaarden door, want krassen en slijtage vallen er -uiteraard- niet onder. Als de schade niet verhaalbaar is op derden, wordt hij bijna altijd vergoed.

Heb je vragen of wil je je premie weten, neem dan contact met mij op.

En onthoud: een vakantiefiets wordt als een gewone fiets gezien. Dat scheelt weer premie...

De premie is afhankelijk van de postcode waar je woont.