opc_loader

Wensenlijst


Santos is een klein fietsmerk met passie voor fietsen en een grote liefde voor kwaliteit.

Wat in 1997 begon in een schuurtje in Lisse is uitgegroeid tot een modern pand in Nieuw Vennep. Ieder jaar bezoeken we wel een aantal keer het Santos team, Robbert, Hajo en Bertho en alle anderen die Santos maken tot wat het is, Wij vinden persoonlijk contact belangrijk, en natuurlijk willen we alles weten van de verschillende Santos fietsen, ontwikkelingen en technieken.

De mensen die bij SantosBikes werken zijn zelf fietsers en luisteren goed naar andere fietsers.  Hierdoor weten ze wat er leeft en komen ze op nieuwe ideeën. Ze houden van top kwaliteit en ontwikkelen daarom steeds meer onderdelen zelf. Santos heeft in Nieuw Vennep een eigen showroom waar (bijna) alle Santossen staan. Ook staat er een pasfiets waarop je alle sturen en zadels kunt proberen, zijn er alle kleuren te zien en onderdelen te bekijken. Maar dit is ook allemaal te zien bij Bikefeeling in Oudenbosch!


Als fietsende Santos dealer kan Bikefeeling u uitgebreid informeren en adviseren over de voor- en nadelen van verschillende typen fietsen.
Wij gaan samen met u op zoek naar de fiets die het beste bij u past.