opc_loader

Wensenlijst


Gastenboek
Johan van Hoof 
Bikefeeling van Hetty en Lauran is een fijne...
Marieke Visser 
In 2019 kocht ik een nieuwe vakantiefiets....
Jason Bergman 
Rechtdoorzee, inzicht en zelfredzaamheid...
Santos Fietsen Logo

In drie stappen naar je eigen Santos fiets bij Bikefeeling Santos Store in Oudenbosch.

Als je voor een Santos fiets gaat is heel veel te kiezen!

  •     Rohloff/Pinion
  •     Velgremmen/schijfremmen
  •     Travelmaster- of Travel Lite serie
  •     Grote keuze in onderdelen afmontage
  •     Veel kleuren en belettring mogelijkheden.

Bikefeeling is gespecialiseerd in Santos fietsen (en idworx fietsen, onze enige twee fietsmerken) én we hebben ze bijna allemaal zelf gereden! Natuurlijk is onze werkplaats ook gespecialiseerd in het onderhoud van deze fietsen! Bikefeeling helpt je graag met alle keuzes, voor jouw eigen, unieke Santos.

Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1

Santos maakt fietsen voor iedereen die op zoek is naar hoge kwaliteit

Santos maakt veel verschillende fietsen; fietsen voor fiets forenzen, toerfietsers, racers, vakantiefietsers, wereldfietsers én de Nederlandse politie. Sterke en onderhoudsvriendelijke vakantiefietsen, mountainbikes, toerfietsen, racers, tandems én E-bikes. Santos heeft naam gemaakt met de onverwoestbare en betrouwbare Travelmaster serie en innoveren met de Lite serie en de Power serie.

Robbert Rutgrink, oprichter van Santos Bikes, heeft zes jaar een eigen fietsenwinkel gehad in München. Hij miste toen een speciaal gemaakte fiets die rekening houdt met de wensen en eisen van de uiteindelijke gebruiker. Hij zag op verscholen plekken vaak slechte onderdelen. Robbert wilde dit veranderen en richtte daarom in 1998 Santos op. De naam Santos is eigenlijk door toeval ontstaan, het is de achternaam van een voormalige collega van Robbert uit München. Robbert vond, en vindt, het een mooie naam, niet Nederlands en niet Engels, geen gekke associaties, niet te lang en niet te kort en heeft Santos in 1997 Santos vastgelegd als merknaam.

Bij Santos zijn Service en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend. Ze luisteren goed naar de wensen van de fietser en kijken dan wat hij nodig heeft. Geen enkele andere fabrikant biedt zijn klanten zoveel samenstellingsopties als Santos, voor alle modellen. Je gaat bij Santos echt jouw droomfiets samenstellen, ieder onderdeel bepaal je zelf! Heb ik het wel of niet nodig, en zo ja, welke kwaliteit of uitvoering wil ik dan? Dat geeft een hoop keuze stress, maar daar helpt Bikefeeling je graag bij. Het kiezen uit maar liefst 24 framekleuren blijkt vaak nog het moeilijkste! 

Als Robbert geen onderdelen kan vinden die hij graag zou willen laat hij ze naar eigen specificaties maken. Mooie voorbeelden hiervan zijn:

  • XL bagagedrager
  • XL flessenhouder
  • XL remschijven voor Hope en Shimano XT remmen

Elke fiets wordt met de hand opgebouwd door één monteur en daarna gecontroleerd door een andere monteur. Het hele proces van bestellen, spuiten, samenstellen, fiets bouwen, tot aflevering bij jou als klant, duurt ongeveer 6 weken.

Zo wordt iedere Santos Built for (your) Life.