opc_loader

Wensenlijst


Gastenboek
Johan van Hoof 
Bikefeeling van Hetty en Lauran is een fijne...
Marieke Visser 
In 2019 kocht ik een nieuwe vakantiefiets....
Jason Bergman 
Rechtdoorzee, inzicht en zelfredzaamheid...

Santos AdventureRack XL

Mooi gestroomlijnde en sterke achterdrager, ontwikkeld door Santos en gemaakt in Nederland. Slimme combinatie van hoogwaardig CroMo staal voor de drager zelf en RVS voor alle bevestigingspunten en de onderste tasophangstang.

159,00
  • ​​ Jouw wensen centraal
  • De allerbeste onderdelen
  • ​​ Garantie en telefonische ondersteuning
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Santos AdventureRack XL


AdventureRack XL, Santos design made by Tubus, deze drager wordt als standaard optie aangeboden op alle Santos 29ers.

Geniaal aan deze drager is de ronde voorkant.

Dit is een ideaal handvat als je je fiets een keer moet optillen of dragen.

RVS ophang stang
De onderste tasophang stang is niet van CroMo staal maar van RVS. Door het gebruik beschadigen de tassenhaken de coating van de stang. Door RVS gaat het niet meer roesten.


Tassen goed ondersteund en in de juiste positie
Voor de tassen heeft de drager een extra ligger zodat je tassen lager aan de drager hangen om het zwaartepunt gunstig te houden. De tassenhaken worden gescheiden door de voorste verticale stang en kunnen ver uit elkaar zodat je tassen rammelvrij hangen en extra goed op hun plek blijven. Tassen die aan de drager hangen worden zoveel mogelijk ondersteund in één plat vlak. Bij veel dragers wordt de tas iets getordeerd bij het bevestigen wat zorgt voor verbogen ophangrailsen.

Lekker lang plateau
De verlengde voorkant heeft als extra voordeel dat je bovenop veel ruimte hebt voor je bagage. Deze blijft goed op z'n plaats zitten door de ronde voorkant waar je je bagage met een spin kunt vastzetten.

Spatbord zit goed vast
Je spatbord wordt op drie punten zeer goed vastgezet aan de AdventureRack XL, en maken spatbord-stangetjes overbodig. Een speciaal SKS spatbord is daarvoor ontwikkeld. Mocht je toch een spatbord met stangetjes willen monteren dan kan dat natuurlijk ook.

Beschermde achterlamp
De achterlamp is goed beschermd door de bevestiging tussen de twee achterste bogen.  De verlichtingskabel ligt mooi binnendoor.

De drager is geschikt tot een gewicht van 26 kg en getest tot 40 kg.
Hij is niet geschikt voor kinderzitjes, wel voor fietskarretjes. De onderste bevestigingspunten zijn afgeschuind waardoor de drager compatible is met bv een Bob-Yak.

Zie hier de bevestiging. Santos hangt het achterspatbord op aan deze drager. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon de spatbordstangetjes gebruiken.

Deze Adventure drager is een uitstekend alternatief voor de Tubus Logo.

Beoordelingen (0)
Santos AdventureRack XL heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Santos AdventureRack XL


Laatst bekeken items