opc_loader

Wensenlijst


Gastenboek
Johan van Hoof 
Bikefeeling van Hetty en Lauran is een fijne...
Marieke Visser 
In 2019 kocht ik een nieuwe vakantiefiets....
Jason Bergman 
Rechtdoorzee, inzicht en zelfredzaamheid...

Trekking Lite

Deze lichtgewicht sportfiets is geschikt voor sportieve en recreatieve toerrijders, als snelle woon-werk fiets en met twee tasjes een vlotte vakantiefiets voor light-trekking en creditcardreisjes.
Genoemde prijs is de basisprijs Rohloff+riem van deze fiets.

6.045,00
  • ​​ Jouw wensen centraal
  • De allerbeste onderdelen
  • ​​ Garantie en telefonische ondersteuning
Zet op wensenlijst
Kenmerken
Santos Lite serie:
Rohloff en Magura HS33 FirmTech velgremmen
Beschrijving

De Santos Trekking Lite is de sportieve versie van de Travel Lite.

De Trekking Lite heeft een eigen stijl, prachtige techniek, superieur rijgedrag en hoge kwaliteit. Hij is chique afgewerkt, maar ook robuust, sterk, praktisch en duurzaam.
Een gemiddelde Trekking Lite weegt rond de 10 kilo. Mét bagagedrager en zijstandaard. Dit maakt ‘m lekker snel. En als je kiest voor de onderhoudsarme Rohloff-naaf en de tandriem, is de Trekking Lite ideaal voor dagelijks gebruik. Door weer en wind, het hele jaar door. Gewoon lekker veel fietsen en zo min mogelijk poetsen!

Kenmerken:
•Licht en snel
•Snelle toerfiets met reisambities
•Weinig onderhoud
•Mooi afgewerkt
•Sportief
•Voor intensief dagelijks gebruik

Een Santos is altijd praktisch, duurzaam en betrouwbaar en dat geldt ook voor deze Trekking Lite. Schakelen gaat altijd, ook in stilstand, probleemloos met de duurzame Rohloff-naaf. Het frame is speciaal ontworpen voor het rijden met schone Gates tandriem.


De Trekking Lite heeft een lichtgewicht maar super stijf frame. De rij-eigenschappen zijn strak en stabiel. Het frame is mooi afgewerkt met gepolijste lasnaden, een semi-geïntegreerd balhoofdstel en betrouwbare hydraulische Magura FIRM-tech velgremmen.

Lauran, eigenaar en fietsenmaker bij Bikefeeling heeft op een Trekking Lite de Tour for Life gefietst. Meer info en filmpje in het blog.


Het Son achterlicht is hier bevestigd op de zadelbuis.

De Trekking Lite is geschikt voor intensief dagelijks gebruik en is met verlichting en spatborden een ideale forenzenfiets. De Tekking Lite heeft ruimte voor 35 mm banden met spatborden en 40 mm zonder.
Je hebt de keuze uit oersterke vakantiewielen met zilveren spaken of een lichter sportwiel met zwarte spaken.

Keuze uit meer dan 50 framekleuren en 14 letterkleuren, de Rohloff en de Son verlichtingsset in 6 kleuren. Hier de nieuwe kleur Ice-Green.


De Trekking Lite kan worden uitgevoerd met de lichtste drager die Tubus ooit van staal gemaakt heeft. Ontworpen door Santos, slim geïntegreerd in het frame, en geschikt om 10 kilo aan te hangen. Omdat de tassen zo laag hangen zorgt het lage zwaartepunt voor een zeer stabiel rijgedrag. Als je licht en compact weet te pakken en de achtertassen combineert met een stuurtas, dan zou je met de Trekking Lite prima op fietsvakantie kunnen.  Het is een lichte fiets, waar je geen voordrager op kunt (en mag) monteren. Lichte spatborden voor en achter zorgen dat je ook in de regen kunt fietsen.

De Magura HS33 FIRMtech remmen van de Trekking Lite zijn zeer betrouwbaar, onderhoudsarm en krachtig.


Met het Pendix systeem maak je van deze snelle toerfiets een lichte E-bike.

Een gemiddelde Trekking Lite PX weegt minder dan 20 kilo. Een Pendix geeft drie extra elektrische versnellingen, dit rijdt sportief en snel, óók als je zonder ondersteuning fietst.

Het PX systeem is minimalistisch én eenvoudig te bedienen. Het is een erg betrouwbaar systeem, dat samen met de hufter-proof Magura Firm-tech remmen, onderhoudsarme Rohloff naaf en riemaandrijving een probleemloze E-bike geeft onder alle omstandigheden. Je kan je Santos PX Accu in één van de 58 framekleuren te kiezen. De accu's worden op exact dezelfde manier gelakt als de frames, dus de lak van je frame én accu is identiek. Maar misschien neem je liever een contrasterende kleur….

Extra informatie

Geometrie Trekking Lite
Alle maten zijn gegeven in millimeters, tenzij anders aangegeven.

Maat Zitbuis
lengte
Bovenbuis lengte Overstap hoogte Balhoofd hoogte Balhoofd - Dropout
Heren
49 cm 490 560 789 869 570
53 cm 530 570 810 868 570
57 cm 570 585 839 896 600
61 cm 610 600 856 897 599
Dames
45 cm 450 540 664 868 570
49 cm 490 550 665 868 569
53 cm 530 560 681 897 599
57 cm 570 575 686 897 599
* Gemeten met de Schwalbe Marathon Racer 35 mm band.

Foto's van klanten:

Beoordelingen (3)
Trekking Lite heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Trekking Lite


Laatst bekeken items
6.045,00