opc_loader

Gastenboek
Marco van der Hoeven 
Bikefeeling is echt de dealer die je als...
Henk Meijerink 
Na jaren wikken en wegen, van het ene...
Els Verschoor 
"Ja, Els, je doet het goed!", moedigde...

Travelmaster 3+ E-bike

Santos Travelmaster 3+ Mixte. Een Krachtige, luxe E-bike met heel veel opties én helemaal op maat gemaakt. Met de wind in de rug ga je op pad, de buitenlucht in, het avontuur tegemoet.
Goed voor je dagelijkse portie VITAMINE TM 3+
Genoemde prijs is de vanafprijs van deze fiets.

8.325,00
  • ​​ Jouw wensen centraal
  • De allerbeste onderdelen
  • ​​ Garantie en telefonische ondersteuning
Kenmerken
Santos Lite serie:
Pinion vernellingsbak en velgremmen of schijfremmen, 27,5 inch of 28 inch wielen.

Travelmaster 3+, Santos flexibele en onderhoudsarme E-bike.

De Santos Travelmaster 3+ Mixte is een sterke, duurzame en onderhoudsarme fiets. Al jouw wensen komen samen; comfort, goede grip, een stabiele wegligging en weinig onderhoud.  En de kleur bepaal je zelf! De fiets is ideaal voor woon-werk verkeer of om even snel naar de supermarkt te fietsen, maar tegelijkertijd ook zeer geschikt om lange vakanties mee te fietsen. De fiets kan 55kg bagage aan, dus boodschappen doen is ook géén probleem.


De TM3+ E-bike heeft het Santos PLUS concept; er passen zowel 27.5 als 28 inch wielen in de fiets.

De stevige 27.5 inch wielen in combinatie met 55-62 mm banden zorgen voor veel comfort en zijn mooi in een klein frame. De 28 inch wielen met 42-55mm banden ideaal zijn voor verharde wegen of snel woon-werk verkeer. Het PLUS concept biedt bovendien de unieke mogelijkheid om andere wielen te huren voor bv een mountainbike vakantie.


De elektrische ondersteuning wordt geleverd door het Alber Neodrives Z20 modulair systeem. Betrouwbaar, krachtig, geruisloos, trillingvrij en onderhoudsvrij. Dankzij de geïntegreerde krachtsensor en slimme software geeft deze motor een heerlijk natuurlijk en soepel rijgevoel.

De Z20 heeft vijf ondersteunings-niveaus, van maximale actieradius tot maximaal vermogen.

Ook zijn er 2 standen waarbij de motor energie opwekt en zo de accu oplaadt. Dit is eenvoudig zelf aan te passen via de app. Dus trek je liever wat langzamer op, of wil je maar minimale ondersteuning in de eerste 3 versnellingen, het kán. Standaard is 20-40-60-80-100%. Maar 5-10-25-50-100% ondersteunig is ideaal als je graag zelf meefietst!

Dit is een maat 45 fiets, geschikt voor iemand van 155-165 cm:


 

En ook fijn, het achterwiel met Quick-release is makkelijk uit de fiets te halen in geval van een lekke band. Al zal dit met de goede antilek banden zelden of nooit voorkomen.

Annemarie en Raymond op de Panchina Gigante, big bench, kunst door heel Italië.

Travelmaster 3+ E-bike heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Travelmaster 3+ E-bike


Laatst bekeken items