opc_loader

Menu

Gastenboek

Johan van Hoof 
Bikefeeling van Hetty en Lauran is een fijne...
Marieke Visser 
In 2019 kocht ik een nieuwe vakantiefiets....
Jason Bergman 
Rechtdoorzee, inzicht en zelfredzaamheid...

E-Neo

De Travelmaster-E-Neo is een comfortabele, oerdegelijke veilige E-bike trekkingfiets voor veel bagage.  Nu óók verkrijgbaar met een lage instap! 
Prijs is een vanaf prijs!

9.285,00
  • Jouw wensen centraal
  • De allerbeste onderdelen
  • Garantie en telefonische ondersteuning
Beschrijving

E-Neo Santos nieuwste E-bike


De Travelmaster-E-Neo E-bike heeft zijn accu volledig geïntegreerd in het frame. Een interne accu is beter beschermd tegen invloeden van buitenaf en het geeft een stabieler gevoel. Uiteraard is de accu eenvoudig uitneembaar.


Lage of hoge instap?

Ga je voor het optimale gemak en comfort van een lage instap? Of wil je met bepakking fietsen en kies je daarom voor de robuuste constructie van het hoge model?

Deze hoogwaardige avonturenbike is er in 7 maten: 3 lage instap en 4 hoge instap.


De E-Neo heeft een Neodrives Z20 motor. De stille, trillingvrije gelijkstroommotor met een ongeëvenaard natuurlijk en soepel rijgedrag. Maar dat wisten we al van de GS serie. Door de snelspanas is het achterwiel eenvoudig in en uit de fiets te halen. Ook de Pinion bak, de versnellingsbak rond de trapas met een extreem groot bereik heeft zich al bewezen.

De E-Neo heeft een extra grote 730Wh interne accu + snellader.

Hoever je met deze E-bike komt? Dat hangt er helemaal vanaf. Rij je met volle bepakking en flinke tegenwind een steile heuvel op? Dan zal de actieradius lager zijn dan wanneer je vlak over strak asfalt fietst….

Met de Neodrives App kun je je motor persoonlijk instellen.


Santos heeft nieuwe 3D-kleurencustomizer. Hiermee kun je zelf alle beschikbare kleuren combineren en in 3D bekijken.


De Santos Travelmaster-E-Neo is een échte Santos. De hoogstaande kwaliteit staat garant voor duurzaamheid, waarbij ook langdurige levering van reserveonderdelen door Santos wordt gegarandeerd.

Belangstelling? Maak een afspraak dan gaan samen met je kijken hoe we deze E-Neo zo voor je kunnen bouwen dat deze precies bij je past. Met een fijne, ergonomische zithouding en de unieke mogelijkheid om de fiets helemaal naar eigen smaak af te laten monteren. In de kleurencombinatie die jij het mooiste vindt.

Beoordelingen (0)
E-Neo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items
9.285,00