opc_loader

Menu

Son Edelux koplamp Idworx

220,00
  • Jouw wensen centraal
  • De allerbeste onderdelen
  • Garantie en telefonische ondersteuning
Beschrijving
Dit is een complete lamp die rechtstreeks op de Idworx kabelboom aangesloten kan worden, dus bekabeld met lamphouder en kabelschoen.
Alle Idworx Rohler fietsen met licht vanaf model 2013 zijn afgemonteerd met deze Son Edelux, 80 lux, 85 gram, 49mm diameter.
 
De Edelux lamp van Smidt is de beste op het gebied van fietsverlichting op dit moment. Een 3 gekoelde Watt LED biedt naast een erg lange levensduur nog eens 80 Lux bij 30 km/h. Met een 3 standen magneetschakelaar met wanten te bedienen, (aan, uit, sensor)
 
Heeft een  en aansluiting voor een achterlicht.
 
Er is naast de gebruikelijk aan/uit functie ook standlicht (dooft automatisch na ca 5 minuten, is niet zelf uit te zetten) dmv een condensator, zodat je als je even stopt prima kaart kunt lezen en goed zichtbaar bent voor de overige weg gebruikers. De reflector achter de lamp is op een dusdanige wijze geconstrueerd dat er een constante lichtbundel ontstaat vanaf de indirecte lichtbron waardoor niet alleen het zicht voor de gebruiker optimaal is maar ook dat de evt. tegenligger niet word verblind. De Edulux geeft geen strooilicht (voordeel bij mist).
Er is een voorziening voor het aansluiten van een achterlicht aanwezig, gebruik hier echter een dubbele draad.
 
Een optie is de Idworx lamphouder, CNC gefreesd uit aluminium en laat de kabels perfect verlopen.
 
Beoordelingen (0)
Son Edelux koplamp Idworx heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Son Edelux koplamp Idworx
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items