opc_loader

Wensenlijst


Gastenboek
Johan van Hoof 
Bikefeeling van Hetty en Lauran is een fijne...
Marieke Visser 
In 2019 kocht ik een nieuwe vakantiefiets....
Jason Bergman 
Rechtdoorzee, inzicht en zelfredzaamheid...

SQ lab 602 Ergolux Active

SQ lab komt met zijn zitbotmeting, getrapte zadels en de actieve demping al jaren als succesvol uit zadeltesten van de Duitse vakbladen. Deze zadels worden standaard geplaatst op de Santos vakantiefietsen.

99,95
  • ​​ Jouw wensen centraal
  • De allerbeste onderdelen
  • ​​ Garantie en telefonische ondersteuning
Zet op wensenlijst
Beschrijving

SQ lab kwam in 2002 de met een meetsysteem dat de afstand tussen de zitbotjes meet. Op deze manier meten we of je zitbotjes volledig op het zadel rusten, maar ook weer niet te breed is. Alleen zo kunnen het kwetsbare kruisgebied van de man en de dieper gelegen schaambeenboog van de vrouw ontlast worden. Dit zadel is er daarom in diverse breedtematen.

Dit zadel is getrapt. De verhoogde achterzijde zorgt voor meer stabiliteit van de zitbotten en zorgt voor een efficiëntere krachtoverdracht. De extra steun tegen de billen biedt meer comfort en een nog betere verdeling van de druk. Van de punt van het zadel loopt de ERGOLUX in een golfbeweging op naar de achterzijde van het zadel. De natuurlijke vorm van je zitvlak waardoor de drukverdeling nog beter is en dus zorgt voor ongekend comfort. De lager gelegen zadelneus in combinatie met de kleine inkeping zorgt voor minder druk op de gevoelige delen. Bij zowel mannen als vrouwen!

De SQ lab active-zadeltechnologie maakt horizontale bewegingen van het bekken mogelijk. Omdat het bekken kan meebewegen wordt de kans op klachten in onderrug, bekken en heupen kleiner.

Deze Ergolux versie heeft twee niveaus en biedt nog meer comfort bij een sportieve tot gemiddelde houding.

Bikefeeling beschikt over het SQ lab meetsysteem. Voor een zadelmeting moet je langs komen.

Beoordelingen (0)
SQ lab 602 Ergolux Active heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
SQ lab 602 Ergolux Active


Laatst bekeken items