opc_loader

Wensenlijst


Gastenboek
Johan van Hoof 
Bikefeeling van Hetty en Lauran is een fijne...
Marieke Visser 
In 2019 kocht ik een nieuwe vakantiefiets....
Jason Bergman 
Rechtdoorzee, inzicht en zelfredzaamheid...

Betaal- en verzendmethodes

Bikefeeling biedt de volgende verzendmethodes

  1. PostNL
  2. PostNL pakket buitenland (Europa)
  3. Afhalen in Oudenbosch na vooruitbetaling of afspraak telefoon.

  

PostNL

Wij verzenden via de pakketservice van PostNL.

  

PostNL pakket Nederland

Wij rekenen 8.26 euro exclusief verplichte BTW order- en verzendkosten voor iedere bestelling.

  

PostNL pakket buitenland België en Duitsland

Wij rekenen 15 euro exclusief verplichte BTW order- en verzendkosten voor iedere bestelling.

  

Afhalen in Oudenbosch

Je kunt binnen het afrekenproces niet kiezen voor afhalen op de Geijzestraat 6 in Oudenbosch. Wanneer je dit wenst kun je contact met ons opnemen om een afspraak te maken wanneer het pakket af te halen is. Je moet vooruit betalen via iDEAL of overboeking.

  

Betalen

Betalen via iDEAL - Telebankieren

ideal betaalmethodes

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

  

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de eventuele bezorgkosten van uw bestelling.

  

Betalen via overboeken per bank

  • T.n.v: Bikefeeling
  • Te: Oudenbosch, Nederland
  • Iban/Bic nummer: NL85 RABO 0112 5916 63 Bic: RABONL2U

  

Retourneren

Wat te doen bij retourneren.

Indien je denkt dat een onderdeel niet past of niet goed werkt, graag eerst telefonisch contact met ons opnemen.

Als de producten niet aan je verwachtingen voldoen, mag je deze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Annuleer je de bestelling, nadat de bestelling verzonden is, dan is Bikefeeling genoodzaakt de verzendkosten in rekening te brengen. Je dient zelf de zending te frankeren voor het terugsturen.

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Bikefeeling kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. Je dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Bikefeeling hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.