opc_loader

Gastenboek
Marco van der Hoeven 
Bikefeeling is echt de dealer die je als...
Henk Meijerink 
Na jaren wikken en wegen, van het ene...
Els Verschoor 
"Ja, Els, je doet het goed!", moedigde...

oPinion BLT-E


Steeds meer mensen ondernemen met hun fiets avontuurlijke of zelfs extreme off-road reizen. Daar hoort natuurlijk een fiets bij die geschikt is voor dit werk.  De idworx oPinion BLT met zijn strerke mountainbike-achtige frame, zijn brede off-road banden en het onderhoudsarme Pinion versnellingssysteem is dan een goede keuze.

7.495,00
Idworx
kleur
Maat
 • ​​ Jouw wensen centraal
 • De allerbeste onderdelen
 • ​​ Garantie en telefonische ondersteuning

Er bestaan twee uitvoeringen van de Idworx oPinion BLT E-bike:

De compromisloze off-road Extreme (met 70mm off-road banden rond 27,5 Inch velgen) en een minder extreme allrounder, de Multi (29" wielen tot 57mm brede banden). De totale wielomtrek is in beide gevallen nagenoeg gelijk. De BLT-E Multi heeft dezelfde wielen als de twentyniner mountainbikes. Geschikt voor een off-road ondergrond, maar rolt ook lekker soepel op asfalt. De BLT-E Extreme heeft kleinere 27,5" velgen met dikkere banden die meer grip en meer luchtvering geven tijdens de meest extreme omstandigheden. Spatborden van 75mm mogelijk!

Het idworx oPinion BLT pedelec frame is een sportief trekking frame met een mountainbike-achtige geometrie.

Dit maakt de fiets opvallend wendbaar. De fiets is geschikt voor veel bagage en de kabels lopen allemaal met mooie, ruime bochten buitenlangs om het frame. Het stuur heeft een doordraai-beveiliging die voorkomt dat het frame, de koplamp en de kabels beschadigen als gevolg van een val. Deze oPinion BLT wordt gebruikt als elektrische mountainbike én is geschikt voor veel bagage. Goede schijfremmen zijn dan absoluut geen overbodige luxe. Beide varianten van de oPinion BLT worden bij Bikefeeling geleverd met Shimano XT schijfremmen. Die remmen erg goed, maar het kan altijd beter… Het beproefde Hope V2 remsysteem gecombineerd met Idworx' eigen 203 mm grote en 3 mm dikke remschijven zijn voor extreme fietsvakanties sterk aan te raden.


En deze fiets in combinatie met het Neodrives systeem van Alber maakt het een zeer sportieve E-bike. Nu nog iedere dag aan stroom zien te komen….
Lees meer over het Neodrives systeem bij de andere E-bikes van idworx.


Deze fiets is óók geschikt om met elektrische ondersteuning dagelijks comfortabel naar het werk te fietsen!
 

De Neodrives Z20 motor in het achterwiel is duurzaam, krachtig, betrouwbaar, geruisloos, trillingvrij en onderhoudsarm. En biedt uitstekende prestaties in alle omstandigheden, zowel in de stad als in de bergen. Voeg daar de oPinion BLT aan toe en je krijgt een sportieve fiets, de basis is een mountainbike, welke helemaal geoptimaliseerd is voor extreme, avontuurlijke off-road fietsreizen met ondersteunig.

Kenmerken:

 • ALBER NEODRIVES, de beste achterwielmotor voor Pinion fietsen
 • Onderhoudsarme Adventure Bike met een off-road geometrie
 • Mooi, sterk aluminium frame
 • Onderhoudsarm Pinion versnellingssysteem
 • Stekkerloze SON naafdynamo en SON Edelux II koplamp
 • Fietsketting of riemaandrijving
 • Grote schijfremmen
 • Herenframe

Specificaties oPinium BLT E-Bike gen. 1.0 2021

oPinion BLT-E heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
oPinion BLT-E


Laatst bekeken items
7.495,00