opc_loader
Zoeken
Gastenboek
Henk Meijerink 
Na jaren wikken en wegen, van het ene...
Els Verschoor 
"Ja, Els, je doet het goed!", moedigde...
Francky Janssens 
We vonden Hetty en Lauran via onze zoektocht...

oPinion Titanium BLT-E

Iedere idworx oPinion kan optioneel worden uitgerust met elektrische ondersteuning van Neodrives. Als je kiest voor de BLT Adventure Bike in Titanium krijg je een sportieve E-bike met (weg)banden tot 72mm.
Deze E-bike heeft een titanium frame van de hoogste kwaliteit. Het is exact dezelfde fiets als de trekking fiets oPinion Ti BLT opgewaardeerd met de Alber Neodrives achterwiel aandrijving Z20, de nieuwste generatie.

9.395,00
Idworx
Maat
Beschrijving

De idworx oPinion Ti BLT-E heeft een Pinion versnellingsbak in het bracket. Daarom past de motor mooi in het achterwiel.

Voor een goede gewichtsverdeling wordt de accu op de onderbuis geplaatst. Deze fiets is geschikt om met elektrische ondersteuning dagelijks naar het werk te fietsen, maar ook voor lange recreatieve tochten of fietsvakanties. De 12 versnellingen van de Pinion C1.12 versnellingsbak zijn voor de meeste mensen ruim voldoende. De 18-speed P1.18 optie is fijn als je kleinere stapjes tussen je versnellingen wilt, maar echt nodig is het niet want door het hoge koppel van de elektromotor heb je niet zo veel versnellingen nodig met het bereik van 600%


De nieuwe Titanium framebouwer maakt stoerdere lassen en geeft het frame na het lassen een hittebehandeling om het nog sterker te maken en de zeer stabiele achterbrug met 135 mm inbouwbreedte.
BLT, Deze letters staan voor 'Boulders, Logs and Trees'. In deze Titanium Pedelec van idworx komen alle technische innovaties die Gerrit Gaastra en zijn team hebben uitgedacht bij elkaar wat zorgt voor een altijd werkende en extreem degelijke elektrische reisfiets.


Wat maakt de Titanium BLT E-bike zo bijzonder?

 • De BLT heeft een frame met een stabiele en zekere geometrie. De Idworx stuurt zeer neutraal, de dikke aluminium voorvork met steekas en de wielen met naven zijn zeer stijf.
 • Een speciale voorvork met geïntegreerde verlichtingskabels en connectoren
 • Gehard stalen kettingbladen of natuurlijk een Gates riem levert een zeer betrouwbare en geruisloze aandrijving op. Het extreme bereik van de versnellingen past goed bij het idee achter deze fiets.
 • De iSR, de bekende stuurstoppers op de balhoofdbuis.
 • De meest opvallende onderdelenkeuze voor deze BLT is de band- en wielkeuze. Een set extra brede 40 mm velgen in maat 27,5” met 70mm G-One wegbanden zorgen voor een extreem goede grip op ieder terrein. Schwalbe 28” nog iets bredere Rocket Ron mountainbike banden maakt de fiets geschikt voor bijna ieder type ondergrond, maar zorgt ook voor extra gewicht en een verhoogde rolweerstand.
 • Spatborden van 75mm mogelijk.

idworx + Alber Neodrives = idworx E-bike. Lees meer over het Neodrives systeem bij de niet BLT uitvoering van deze fiets.


idworx biedt op dit moment op de oPinion, oPinion Ti, oPinion BLT en de oPinion Ti BLT als E-bike aan.
Wil je meer weten over de Idworx E-bikes, of ben je benieuwd naar hoe zo'n idworx met Pinion en Neodrives rijdt? Maak snel een afspraak bij Bikefeeling en ervaar het zelf.

Extra informatie

De Ti BLT is in de basis een mountainbike, welke helemaal geoptimaliseerd is voor extreme, avontuurlijke off-road fietsreizen. In combinatie met de Neodrives Z20 motor in het achterwiel krijg je een duurzame, krachtige, betrouwbare, geruisloze, trillingvrije en onderhoudsarme én sportieve E-bike. Welke uitstekende prestaties onder alle omstandigheden biedt, zowel in de stad als in de bergen.

Kenmerken:

 • ALBER NEODRIVES, de beste achterwielmotor voor Pinion fietsen
 • Onderhoudsarme Adventure Bike met een off-road geometrie
 • Mooi, Tijdloos, Supersterk en Slagvast Titanium frame
 • Tot 70 mm banden
 • Onderhoudsarm Pinion versnellingssysteem
 • Stekkerloze SON naafdynamo en SON Edelux II koplamp
 • Fietsketting of riemaandrijving
 • Grote schijfremmen
 • Herenframe

Specificaties oPinium titanium BLT E-bike gen 1.1 2022 

Beoordelingen (0)
oPinion Titanium BLT-E heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
oPinion Titanium BLT-E


Laatst bekeken items