opc_loader

Menu

Marathon Almotion 28x2.15

De snelle vouw-tourband die alles kan, woon-werk verkeer maar ook geschikt voor wereldreizen.

Deze band ligt op de Idworx All Rohler 2014-2015 en 2016.

65,00
  • Jouw wensen centraal
  • De allerbeste onderdelen
  • Garantie en telefonische ondersteuning
Beschrijving

Air Suspension: de brede, speciale Schwalbe ballonbanden rollen licht en veilig en bieden duidelijk meer comfort zonder complexe, zware technologie in te moeten zetten.

Gerrit Gaastra heeft in samenwerking met  Schwalbe de nieuwe snelle Almotion ontwikkeld.

Een speciale karkasconstructie zorgt voor een erg soepel loopvlak en daardoor gaat de band meet- en merkbaar lichter rollen. Omdat de band zo soepel is vervormt hij makkelijk over steentjes of andere oneffenheden Hoe soepeler de band als luchtvering werkt, hoe lager de rolweerstand en hoe meer comfort.

Een  drievoudige rubberlaag van verschillende hardheden rubber. Hard in het midden voor een hoge slijtagebestendigheid, zacht aan de zijkanten voor extra grip in de bochten en nog zachter op de wangen voor een extra soepele zijkant.

De combinatie van een rondom lopende weefsellaag en een flexibele rubberlaag onder het loopvlak zorgen voor voldoende lekbestendigheid.

Rubbermengsel en profiel gaan hand in hand. Grote gladde segmenten in het middendeel en kleine flexibele noppen in het zijsegment helpen het compound om genoeg snelheid en grip op te bouwen.

Met ca. 2 bar rolt een balloonbike wonderbaarlijk licht en met volledige veerwerking. Een normale band met een breedte van 37 mm moet tot 4 bar opgepompt worden om vergelijkbaar goed te rollen.

Beoordelingen (0)
Marathon Almotion 28x2.15 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Marathon Almotion 28x2.15
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items