opc_loader

Wensenlijst


Gastenboek
Jason Bergman 
Rechtdoorzee, inzicht en zelfredzaamheid...
Marco van der Hoeven 
Bikefeeling is echt de dealer die je als...
Henk Meijerink 
Na jaren wikken en wegen, van het ene...

Rapid Rohler (Titanium) Gravel

De Rapid Rohler is een Gravelbike met een extreem steile stuurhoek, zeer korte liggende achtervork en een relatief laag bottom bracket.

5.293,00

Idworx

kleur

Maat

  • ​​ Jouw wensen centraal
  • De allerbeste onderdelen
  • ​​ Garantie en telefonische ondersteuning
Zet op wensenlijst

Deze nieuw ontwikkelde RaRTi heeft een extreem steile stuurhoek van 72,5º

De grote plus 70 graden balhoofdhoek zorgt voor een stabiel rijgedrag tijdens een klim en voor een nauwkeurig stuurgedrag op lage snelheden.  Op vlak terrein reageert de Rapid Rohler direct op je stuur. Bij snelle afdalingen merk je dat je voorwiel minder voorspelbaar aanvoelt.


Verder heeft deze fiets een zeer korte liggende achtervork.


Deze zorgt voor een speelse en wendbare mountainbike waarmee je weinig steile en technische klimmetjes rijdt. Tijdens een steile klim heeft het voorwiel de neiging heeft om los te komen van de grond.


En een relatief laag bottom bracket.


Een lagere bottom bracket zorgt voor een lager zwaartepunt op je fiets. Dit is gunstig voor de wendbaarheid. Op technische stukken is de kans groter dat je met je pedalen of bottom bracket de grond raakt.

Verder:

  • een onverwoestbaar Titanium frame
  • 29 inch wielen
  • een onderhoudsarme Rohloffnaaf
  • Eventueel met Gates Belt Drive.

Als het gaat om de geometrie en bandenbreedte van mountainbikes is Gerrit Gaastra altijd een tegendraadse denker geweest. Zijn "Double D" fiets uit 2000 had een 68º vlakke balhoofdhoek en 2,4 inch brede banden. Dit zorgde voor een goede stabiliteit en veiligheid bij technisch uitdagende afdalingen. Nu na 21 jaar, vele prototypes, trainings- en wedstrijdkilometers van Gerrit en Jana van het Bike Basics-team komt idworx met een volledig nieuw ontwikkelde, limited edition, Rapid Rohler in het prachtige, onverwoestbare titanium. Deze Rapid Rohler is een tegenhanger van idworx Evolution geometrie. Ondanks dat deze zich in de loop der jaren bewezen heeft.

2023-rapid-rohler-specificaties-spec

Rapid Rohler (Titanium) Gravel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Rapid Rohler (Titanium) Gravel


Laatst bekeken items