opc_loader

Wensenlijst


Gastenboek
Johan van Hoof 
Bikefeeling van Hetty en Lauran is een fijne...
Marieke Visser 
In 2019 kocht ik een nieuwe vakantiefiets....
Jason Bergman 
Rechtdoorzee, inzicht en zelfredzaamheid...

Ortlieb nieuws 2014

Ortlieb nieuws 2014

 

Ortlieb heeft voor 2014 een nieuwe High Visibility Lijn.

Fietstassen voor meer veiligheid in het donker door volledig reflecterende stof in neon geel en zwart. Van  PVC vrij, polyurethaan-gecoat Cordura weefsel.

Deze hoge zichtbaarheid lijn omvat de volgende modellen:

Back- en Front-roller plus met Quick-Lock 2.1 en stuurtas Ultimate6 M in neon geel en zwart

Office bag QL3 in zwart-wit

 

 

Ultimate 6M Pr0 E met  Power connection voor het opladen via de naafdynamo in combinatie met „The Plug“  (of Busch+Müller „E-Werk“ of „Luxos U Lumotect IQ2“)

 

Ortlieb Tablethouder voor max 10 inch Tablets.

Nieuw in de Ortlieb 2013 collectie: de Ultimate 6 en de Ultimate 6 Pro.
 

De Ortlieb Ultimate6 is de 6e editie in de succesvolle stuurtassenserie Classic en Plus van Ortlieb. Deze vernieuwde Stuurtas heeft een vergrendelbare magnetische dekselsluiting. Deze maakt het veel makkelijker om je stuurtas op de fiets open en dicht te doen. Ook is de waterdichte kaartleesmap verbeterd met een koordbevestiging op 4 punten. Dus nooit geen opwaaiende of klapperde kaart meer.

Een compleet nieuwe aanwinst in de stuurtassencollectie van Ortlieb is de Ortlieb Ultimate6 Pro Dit is een sterk verbeterde stuurtas met een harde deksel welke ook een vergrendelbare magnetische sluiting heeft. Verder zit er een voorgevormd vergrendelbaar transparant dekselvak voor mobiele apparatuur in.
Dus je GPS of smart-phone veilig en droog in het deksel van je stuurtas. en het touchscreen kan in het dekselvak bediend worden.