opc_loader

Wensenlijst


2024 nieuws idworx fietsen en nieuwe prijslijst.

2024 nieuws idworx fietsen en nieuwe prijslijst.

Nieuwtjes/Nieuwigheden 2024 en prijslijst 2023-10 idworx

idworx prijslijst 2024 2023-10  Prijslijst Idworx fietsen

Woensdag 25 oktober hadden we weer een gezellige en leerzame dag bij Gerrit in Wachtberg.
Hier de showroom met op de voorgrond de nieuwe tweede kleur 2024 van de trekkingfietsen: Ice Green, Ral 7033 Glossy (+175 euro)

Dafork, idworx nieuwste carbon voorvork.

Er komt een nieuwe carbon voorvork voor de idworx trekkingfietsen. Volgens Gerrit onverwoestbaar. Wij vinden hem erg mooi en zijn zeer benieuwd naar de rijeigenschappen. Want carbon, dus geen enkele vering. De DaFork is niet gschikt voor de iBD, de Hope remmen. Dus deze zal vooral bedoeld zijn om je fiets 500 gram lichter te maken. Verder heeft deze wel alle functies die je nodig hebt:

  • sl contact voor stekkerloze aansluiting naafdynamo
  • maximale schijfremdiameter 180mm (niet geschikt voor iBD)
  • getaperde vorkbuis uit volledig carbon ontwikkeld voor extreme belastingen
  • geïntegreerde kabeldoorvoering voor de remleiding en verlichtingskabel
  • 15 mm steekas en bevestiging voor de lamphouder.
  • verwisselbare schroefdraadinserts voor de bevestigingspunten voor bikepacking-uitrusting of bidonhouders.
  • verkrijgbaar in glanzend en mat.
  • deze optie krijgt een meerprijs van 895 euro.
  • naar verwachting leverbaar vanaf voorjaar 2024.


 

De oPinion-eT komt er ook in een Lady frame.

Hier zie je de eT Lady met de nieuwe cabon DaFork in de glanzende uitvoering.

Mooi is de integratie vn de V10 accu in de onderbuis. Deze heeft een capaciteit van 720 Wh wat een groot bereik geeft. De accu kan in de fiets opgeladen worden maar kan er ook uitgehaald wordten om op te laden. De oPinion eT Lady kan met 27,5 inch wielen en tot 62mm banden of met 28 inch wielen met tot 55mm banden.
Verkrijgbaar in de maten S(46), M(51) en L(56)

De eT Lady rolt zelfverzekerd in elke rijsituatie, blijft nauwkeurig bestuurbaar en heeft een prettige wegligging. Doordat zware componenten zoals de versnellingsbak, motor en wielen op de laagst mogelijke plekken op de fiets zitten, heeft de eTeen laag zwaartepunt met een totaalgewicht van bijna 28 kilo.
Wij waren onder de indruk tijdens onze test, in de regen. Ook hebben we zeer goede ervaringen met het nieuwe Z20 systeem. Daarom gaan we deze fiets ook opnemen in ons assortiment. Maar ook de oPinion-E blijft bij ons leverbaar!

o-Pinion-E idworx Krachtige, Duurzame én Modulaire E-bike.

De idworx oPinion-E staat voor een sterke, krachtige, duurzame en onderhoudsarme E-bike. Het verschil met de nieuwste eT is Duurzaamheid.
Bij de oPinion-E zijn aan het einde van de levensduur van de individuele e-bike onderdelen stuk voor stuk te vervangen. En als je wilt kan je je fiets altijd weer ombouwen naar een normale oPinion. Bij een geïntegreerde accu va de eT is dit niet mogelijk.


Deze oPinion-E heet hetzelfde, sterk verbeterde, E-systeem als de eT.

Het komt erop neer dat er drie onderdelen die het meeste problemen gaven er niet meer op zitten. Het display, de Note en de bedienknop. De Note zorgde ervoor dat de accu en de motor dezelfde taal spraken als het display en het bedienpaneel. Maar deze vertaalcomputer wist het soms niet meer...

Deze zijn nu vervangen door een nieuw bedienpaneel wat dezelfde taal spreekt als de accu en de motor:

Deze nieuwe Neodrives knoppen bedien je eenvoudig met je duim, zonder je hand van het stuur te halen.
Wat blijft zijn de vijf verschillende niveaus ondersteuning. Deze zijn aan te passen aan je wensen. Dus in plaats van 20-40-60-80-100% ondersteuning kan je bijvoorbeeld kiezen voor 5-10-20-35-50%. Met de 5% fiets je dan zoals op een gewone fiets, deze vangt het extra gewicht op. Je hebt dan veel meer mogelijkheden om ook nog zelf te fietsen. Beter voor je conditie en gezondheid!
Ook de terug lever stand is er nog, in 3 standen. De min knop moet je dan ingedrukt houden tijdens het dalen. Dan ga je van b.v. +3 in een keer naar -1. Bij een maal op de plus knop drukken ga je uit de min 1 en het systeem gaat dan terug naar de +3 stand waar deze in stond.

De tweede kleur van de adventurebikes is voor 2024 Dynamic grey Ral 7026 mat met een oranje transfer.

 

Titanium dragers, Tubus Liviano achterdrager en Duo voordrager.

Licht, sterk en corrosiebestendig. Titanium heeft geen beschermende coating nodig. Dus geen door fietstassen veroorzaakte lakschade. Daarmee blijft de drager erg mooi. Wel jammer dat het mat titanium is. Daarmee hebben de dragers een heel ander uiterlijk dan de geborstelde titanium frames.

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Uw bericht wordt eerst gecontroleerd voordat deze geplaatst wordt.