opc_loader

Wat worden de nieuwste ontwikkelingen in de 2019 idworx collectie?

All Rohler BLT idworx

De nieuwste idworx 2019 wordt een aluminium Rohler BLT.

De Rohler BLT wordt een Adventure Bike en komt in twee specificaties, de Extreme spec en de Multi spec.De kleur is shady grey en prijs vanaf € 4995,-

Zoek je een topklasse adventure bike met het betrouwbare Rohloffversnellingssysteem en schijfremmen? Hij komt eraan, de idworx Rohler BLT.

Ride it all, all the time, is de slogan van idworx, met deze BLT versie van de All Rohler komt daar "everywhere" bij.
De eerst idworx BLT is alweer van 2015, de oPinion BLT, en daar wordt nu de All Rohler BLT aan toegevoegd. Min of meer dezelfde fiets, maar in plaats van een Pinion versnellingsbak krijgt deze fiets een Rohloff versnellingsnaaf.

De All Rohler BLT, wat staat voor Boulders, Logs en Trees, krijgt een robuust aluminium frame met een off-road/mountainbike geometrie in combinatie met de betrouwbare Rohloff versnellingsnaaf en sublieme schijfremmen. Deze All Rohler BLT wordt gemaakt voor uitdagende off-road fietsvakanties. Maar met wegbanden komt deze fiets ook uitstekend tot zijn recht op asfalt. Dan wordt het een sportieve All Rohler Travel Spec met een geometrie die voor sommige mensen beter past.

En zoals bij alle fietsen van idworx zijn het ongetwijfeld de details die deze fiets zo bijzonder maakt.

Meer info Rohler BLT, specificaties en geometrie.

Prijslijst idworx 2019  (Geldig vanaf 1 november 2018)

Op 1 november bracht Bikefeelig weer een bezoek aan Bike basics om de ontwikkelingen binnen idworx 2019 te bekijken. Het was weer leerzaam en gezellig bij Gerrit en zijn team. Het belangrijkste nieuws 2019:
Nieuwe stille Pinion achternaaf, nieuwe spatborden op de BLT modellen en de nieuwe Grandone Gravel spec.
 

Grandone Travel in sparkling yellow of black.

We hadden geen derailleur fiets meer verwacht....
Gerrit voegt aan zijn collectie 2019 een randonneur toe, en wel in drie specificaties: Travel (4295 euro), Gravel (3995 euro) en Sport (3695 euro).

Alle met een Shimano Ultegra 2x11 groep en de mogelijkheid om er een Neodrives motor op te zetten zodat het een snelle E-bike wordt. Omdat Bikefeeling al meer dan tien jaar geen derailleurfietsen meer verkoopt of onderhoud gaan wij de Grandone niet in onze collectie opnemen...

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Uw bericht wordt eerst gecontroleerd voordat deze geplaatst wordt.