opc_loader

Nieuwe ontwikkelingen 2018 in de idworx collectie en prijslijst 2018

idworx collectie 2018 Gerrit Gaastra legt uit.

Zondag 17 september heeft Gerrit ons de nieuwe ontwikkelingen in de idworx collectie 2018 laten zien. Wat is er nieuw?

Bekijk/download hier de nieuwe idworx prijslijst 2018 voor de actuele prijzen vanaf 1-10-2017

Pinion Riembeschermer / Kettingbeschermer, de idworx DaCover.

De Pinion kettingbeschermer is compatibel met zowel een ketting als een Gates Beltdrive. Zonder kettingkast zou je broek of rok tussen het tandwiel en de ketting of riem kunnen komen. Deze door idworx ontwikkelde Pinion kettingbeschermer voorkomt dit. de DaCover is U-vormig en loopt over het bovenste deel van  de ketting of riem en de voorste helft van het kettingblad of riem-voorblad. De DaCover is als optie leverbaar voor alle Pinion-fietsen van de series Trekking, Adventure en Pedelec en gaat 100 euro kosten.

idworx modulaire kabelgeleiders.

Doordat er steeds meer opties op de fietsen komen heeft niet meer iedere fiets dezelfde kabels nodig. Daaom ontwikkelde idworx eigen kabelgeleiders die modulair op het frame worden toegepast. Zo lopen de kabels netjes langs je frame en zijn er geen overbodige oogjes en nokjes, welke opties je ook kiest.

Versterkte versnellingskabels vor alle Rohloff en Pinion fietsen

Alle Rohloff en Pinion 2018 fietsen worden afgemonteerd met draaiverstellers voorzien van door idworx versterkte versnellingskabels, om knakken van de kabel en contact met de koplamp te voorkomen.

RocknRohler generatie 3

Speciaal ontwikkeld frame met nieuw  ormgegeven bovenbuis, versterkte uitvaleinden en versterkte liggende achtervork waardoor het frame stijver,duurzamer en functioneler wordt. En ook nog erg mooi, vinden wij

De showroom met alle modellen 2018, voor de actuele prijzen vanaf 1-10-2017 kijk hier

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.