opc_loader
Zoeken
Gastenboek
Renate Wüthrich 
Ik heb een oranje idworx All Rohler gekocht...
Tom Enneking 
Toen ik besloten had een Santos fiets te...
Albert T 
Mijn Rohloffnaaf in mijn Santos Trekking...

Samen fietsplezier met de bewezen kwaliteitstandem van Santos.

Santos Bikes heeft slechts één tandem in het assortiment, maar doordat je de Santos Double Travel tandem vrijwel geheel naar eigen keuze samen kan stellen, is deze tandem geschikt te maken voor vrijwel alle toepassingen.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Santos tandem double travel 2

De belangrijkste reden om voor een tandem te kiezen is sámen op vakantie willen en niet alleen.  Het gebeurt namelijk dat stellen die op fietsvakantie zijn elkaar de hele dag niet zien omdat er in een ander tempo gereden wordt . Kleine tempoverschillen zijn  te overbruggen door de bagage ongelijk te verdelen of wanneer een van de fietspartners zich aanpast. Grote tempoverschillen leiden vaak tot frustraties. Op een tandem ben je altijd: "Samen even snel"

De Double Travel 2 is fietsplezier voor twee, tempoverschillen zijn verleden tijd!  De Double Travel tandem is een stabiele tandem die comfortabel fietst en die gemakkelijk al je bepakking draagt . Dit maakt hem zeer geschikt als tandem voor de fietsvakantie.

Santos heeft sinds 2017 een Tandem Double Travel 2. Deze Double Travel 2 heeft krachtige (Hope) schijfremmen en/of betrouwbare Magura velgremmen. Met een lage overstaphoogte, voor grote én kleine mensen. En super sterke 26 inch vakantiewielen met brede banden die veel comfort geven op alle wegen.

Santos Tandem - Double Travel 1 vs Double Travel 2:

De Double Travel Type 2 is een tandem aangepast aan de huidige tijd.  Het doel van de upgrade is meer comfort met een stijver frame. Dit  bereik je door bredere banden, deze Double Travel 2 heeft ruimte voor 55 mm banden inclusief spatborden en zelfs meer zonder spatborden.

Naast bredere banden zijn de buisdiameters en maten aangepast. Is er bij de Type 1 nog keuze uit de maten S, M, en L, bij de Type 2 is er keuze uit 2 maten S/M en M/L. Een ander verschil is dat er voor een lagere overstaphoogte is gekozen voor het nieuwe model. Het frame blijft even stijf door dikkere buizen.

De geometrie is ook aangepast, deze kán nu sportiever afgesteld worden. Ga je niet voor een sportievere zit maar wel voor de stoerdere look, de zitpositie voor zowel stoker als captain kan ook net zo comfortabel ingesteld worden als op de Double Travel Type I!

De upgrade heeft ook de moderne achterpadden zoals op de 4.29, Travel Lite en Travelmaster 3+. Het voordeel hiervan is een grotere stabiliteit van de achterbrug en het makkelijker kunnen monteren van accessoires als dragers, spatborden en een aanhanger.

Santos tandem Double Travel met Ortlieb XL tassen