opc_loader

Wensenlijst


idworx nieuws voor 2021 en de nieuwe prijslijst 11-2020

rohler-blt-idworx-tweede-kleur-2021

Wat zijn de nieuwigheden voor 2021 bij idworx?

  • De All Rohler Lady komt er ook in Titanium. Daar zijn we erg blij mee, want dit is samen met de Easy Rohler onze best verkochte idworx fiets. Naast de oPinion Lady nu dus ook een Rohloff damesfiets in Titanium. Vanaf zomer 2021 leverbaar in de maten S,M en L. Frame dus zoals op de foto, maar dan met een Rohloffnaaf.
  • Gerrit heeft een 17 tands Rohloff Heggeman tandwiel gemaakt. Samen met het al geroemde Heggeman voortandwiel krijg je een kettingaandrijving die héél erg lang meegaat!
  • De Rock Shox RS-1 voorvork wordt niet meer gemaakt, de mountainbikes in de Powerspec krijgen daarom een andere voorvork, de Rockshox SID Ultimate SL.
  • De All Rohler Ti komt er ook voor de lange man in maat 64
  • De kabelboom is verbeterd. Deze is nu uitgerust met een plaat met in totaal drie stekkeropeningen. een voor de koplamp, een voor het achterlicht en een extra voor de Plug / USB oplader.

Wat betreft de kleuren blijft de standaardkleur zwart en hebben de meeste modellen een secondaire kleur.

Deze tweede kleur wordt iets anders omdat de frames voortaan allemaal worden gepoedercoated in Duitsland. Voor de BLT wordt het het olijfgroen van de eerste foto. Voor de All Rohler en oPinion het grijs zoals hierboven.
Het idworx kleurprogramma (iCP) geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 208 kleuren uit het  RAL K5 kleurenpalet. Daarnaast kun je kiezen uit 10 verschillende kleuren voor de idworx belettering. Deze kunnen allemaal worden afgewerkt met een glanzende of zijdematte buitenste finishlaag.
De problemen dat het spuitwerk imperfecties in het frame accentueerde zouden verleden tijd worden volgens Gerrit. Net als de zeer lange levertijden….

  • De Grandone, welke wij niet voeren want derailleur, komt ook met de mogelijkheid voor 27.5” wielen en er komt een Grandone Neodrives E-bike (passend door speciaal 3D geprint onderdeel) 

Prijslijst seizoen 2021, idworx 11-2020:

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Uw bericht wordt eerst gecontroleerd voordat deze geplaatst wordt.