opc_loader

Bikefeeling is er trots op dat we de derde Pinion Premium Partner van Nederland zijn!

pinion premium partner bikefeeling

Bikefeeling is er trots op dat we de derde Pinion Premium Partner van Nederland zijn!

Pinion is een Duitse fabrikant van duurzame en onderhoudsarme versnellingsbakken voor fietsen. In 2010 introduceerde Pinion de P1.18 versnellingsbak. Wij waren niet gelijk enthousiast en werden pas in 2014 Pinion-dealer. Nu de kinderziektes eruit zijn werken we echter graag met dit mooie versnellingssysteem. Het Pinion Premium Partnerschap bevestigt onze goede samenwerking. En geeft aan dat Bikefeeling het volledige vertrouwen van Pinion krijgt. Daar zijn we natuurlijk trots op.

Pinion Service bij Bikefeeling.

Bikefeeling heeft de kennis en het materiaal in huis om het benodigde onderhoud aan het Pinion systeem uit te voeren. Omdat we alleen idworx en Santos fietsen, verkopen voeren echter alleen onderhoud uit aan Pinion idworx en Santos fietsen.

De versnellingsbakken van Pinion zijn duurzaam. Buiten het jaarlijkse olie verversen hoeft er eigenlijk nooit iets aan de versnellingsbak te gebeuren. Bikefeeling mag verder, net als bij Rohloff, geen onderhoud doen aan het gesloten en met olie gevulde binnenste gedeelte van de versnellingsbak. Deze is uitsluitend toegankelijk voor Pinion's eigen serviceafdeling. Wanneer jouw versnellingsbak naar Pinion opgestuurd moet worden, verzorgen wij het uit- en inbouwen van de versnellingsbak.

Mocht je je fiets niet kunnen missen hebben wij een Pinion P1.18 leen-versnellingsbak beschikbaar. Deze kunnen we tegen arbeidsloon en de benodigde schakelkabels onder jouw fiets monteren.

Demobak

Wij hebben een opengewerkte demo-versnellingsbak in de winkel om de werking van de Pinion P1.18 versnellingsbak te tonen.

Bikefeeling heeft een uitgebreid assortiment Pinion fietsen staan, ook elektrisch. Wil je een proefrit maken op één of meerdere idworx of Santos fietsen met Pinion maak dan een afspraak zodat we alle tijd hebben voor je.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.