opc_loader

Wensenlijst


Ortlieb Nieuws door de jaren heen.

Ortlieb Nieuws door de jaren heen.

Ook bij Ortlieb staan de ontwikkelingen niet stil. Regelmatig komen er nieuwe modellen uit of worden er bestaande modellen geperfectioneerd. Hier het laatste nieuws.

Nieuw in de Ortlieb collectie 2016: Ortlieb Back-roller Pro, waterdichte XL fiets tas.

Met een capaciteit van 70+8 liter (paar), zijn deze Pro tassen de grootste verkrijgbare waterdichte fietstassen op de markt beschikbaar.
Met een gewicht wat slechts 108 gram (plus) zwaarder is dan de Backroller Classic hebben ze een erg goede verhouding tussen volume en gewicht.

De bekende en makkelijke rolsluiting zorgt ervoor dat alles schoon en droog blijft. Belangrijke dingen kunnen worden opgeborgen in het vaste gemonteerde en makkelijk bereikbare binnenzak.

Een nog snellere toegang biedt de aparte buitenste tas (8 L)
Praktisch om bv natte spullen, medicijnen of elektronica apart op te bergen.

Met Quick-Lock2. 1 montagesysteem wat snel en zonder gereedschap perfect is af te stellen op bijna iedere drager.

Specificaties:

Back Roller Pro Plus:

2008 gram

HXBXD = 45x36/24x 26

Kleuren: Signaalrood-chili en Graniet-zwart

Prijs: € 199,95 per set.

 

Back Roller Pro Classic:

2368 gram

HXBXD = 45x36/24x 26

Kleuren: Rood –zwart en asfalt-zwart

Prijs: € 189,95 per set.

 

Ortlieb Licht-Pack 25 & Llicht-Pack 25 Pro

Ortlieb heeft voor 2016 twee nieuwe Lichtgewicht rugzakken, De Light-Pack 25 (290 gram) en de Light-Pack 25 Pro (385gram).

Beide met rolsluiting en natuurlijk waterdicht. Met een capaciteit van 25 L bieden ze genoeg ruimte voor een dagtocht. Ze  kunnen worden gemakkelijk worden opgeborgen dankzij het kleine verpakvolume. Ondanks het lichte gewicht zijn ze zeer stevig en duurzaam.

Voor extra comfort beschikt de Pro-versie over een opblaasbaar rugkussen en geeft de Pro een elastische koordbevestigingssysteem om je regenjas voor het grijpen te houden of natte kleding te drogen.

Een handig lichtgewicht alternatief voor de Rack-pack.

HXBXD = 47x26x15,5 cm

Materiaal: nylon weefsel, Cordura, PU-coating

Volume: 25 L

Kleuren: zwart, groen-lime, oranje-signaalrood

Prijs: €74,95 en €99,95 (Pro)

 

Bijzonder verhaal, Lars ontvangt unieke Ortliebtassen bij Bikefeeling

Lars ontving bij Bikefeeling een set speciaal voor hem gemaakte set Ortlieb tassen van Cees-Jan van Jacobsons.

Lars heeft een jaar geleden een ongeluk gehad in Zuid Amerika. Hij had zijn tent opgezet in een droge rivierbedding en is meegesleurd door een golf rivierwater die hem overviel.
Voor het hele verhaal zie de site van de Wereldfietser
Twee van zijn tassen (rollers) zijn teruggevonden na ver door de rivier te zijn meegesleurd.
Zijn tassen zagen er natuurlijk behoorlijk gehavend uit, maar de inhoud was nog droog, én de laptop die erin zat deed het nog :-)

Dit vond Ortlieb zo'n bizar verhaal, en mooie reclame!,dat ze zijn tassen hebben vergoed door wel een héél erg bijzonder exemplaar:

Erg leuk!

 

Ortlieb nieuws 2014

Fietstassen voor meer veiligheid in het donker door volledig reflecterende stof in neon geel en zwart. Van  PVC vrij, polyurethaan-gecoat Cordura weefsel.
In het donker verandert de tas in één grote reflector. Hierdoor ben je tijdens de schemering veel makkelijker en sneller te zien.

Deze hoge zichtbaarheid lijn omvat de volgende modellen:

Back- en Front-roller plus met Quick-Lock 2.1 en stuurtas Ultimate6 M in neon geel en zwart

Office bag QL3 in zwart-wit

 

 

Ultimate 6M Pr0 E met  Power connection voor het opladen via de naafdynamoin combinatie met Busch+Müller „E-Werk“ of Busch+Müller „Luxos U Lumotect IQ2“ of„The Plug“ by Supernova)

 

Nieuw in de Ortlieb 2013 collectie: de Ultimate 6 en de Ultimate 6 Pro.
Leverbaar vanaf begin 2013

De Ortlieb Ultimate6 is de 6e editie in de succesvolle stuurtassenserie Classic en Plus van Ortlieb. Deze vernieuwde Stuurtas heeft een vergrendelbare magnetische dekselsluiting. Deze maakt het veel makkelijker om je stuurtas op de fiets open en dicht te doen. Ook is de waterdichte kaartleesmap verbeterd met een koordbevestiging op 4 punten. Dus nooit geen opwaaiende of klapperde kaart meer.

Een compleet nieuwe aanwinst in de stuurtassencollectie van Ortlieb is de Ortlieb Ultimate6 Pro Dit is een sterk verbeterde stuurtas met een harde deksel welke ook een vergrendelbare magnetische sluiting heeft. Verder zit er een voorgevormd vergrendelbaar transparant dekselvak voor mobiele apparatuur in.
Dus je GPS of smart-phone veilig en droog in het deksel van je stuurtas. en het touchscreen kan in het dekselvak bediend worden.

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Uw bericht wordt eerst gecontroleerd voordat deze geplaatst wordt.