opc_loader

Santos schakelt over van Go-Swiss op het NeoDrive E-bike systeem .

Dit  NeoDrive E-bike systeem komt ook op een idworx

De modellen in de Santos GS serie (de E-bikes met sterke achterwielmotoren, Pinion versnellingsbak en riemaandrijving) zijn succesvol.

Deze waren tot nu toe uitgevoerd met het Go-Swiss systeem. Omdat de (door) ontwikkelingskosten van GoSwiss te hoog werden heeft het moederbedrijf besloten te stoppen met de productie. Als gevolg van deze ontwikkelingen bij Go-Swiss worden nieuwe Santos E-bikes met achterwiel aandrijving, vanaf april uitgeleverd met het NeoDrives systeem. Hiermee hebben ze een goed alternatief gevonden.

Wij zijn blij met deze stap omdat nu zowel onze idworx pedelecs als de Santos E-bikes hetzelfde Neodrives systeem hebben.
Meer info over het Neodrives Z20 systeem bij onze idworx E-bikes.

Ik moet zeggen dat ik vooral de accu veel mooier vind

Service en garantie van het Go Swiss systeem op de huidige Santos elektrische fietsen blijft de komende jaren ondersteund worden!

Met de vernieuwde Santos GS serie  en de idworx Pedelec serie, beide met Neodrives Z20 achterwielmotor, en de recent geïntroduceerde Santos PX serie (met middenmotor) zijn we klaar voor een prachtig E-bike seizoen. We hebben er zin in! Jij ook? Kom dan langs voor advies en een testrit.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.