opc_loader

Wereldfietsbeurs 2018

Wereldfietsbeurs 2018

Als je de beste bent hoef je niet bang te zijn voor concurrentie.


Idworx en Santos fietsen bewegen zich in hun slim gekozen niche. Elk met hun eigen stijl en binnen die niche zijn ze leider, de nummer 1. Daar investeren ze in, continue. Ze hebben ieder hun eigen identiteit. Precies om die reden volgen ze elkaar, maar zeker andere merken volgen Santos en idworx op de voet. En juist die volgers zijn bang voor concurrentie!


idworx en Santos fietsen niet welkom op Wereldfietsbeurs!

De Wereldfietsbeurs 2018 van Vereniging de Wereldfietser is op 8 april in Ede. De Wereldfietser heeft dit jaar gekozen voor de locatie fiets experience center De Fietser. Op 9000 m2 presenteert  de Accell groep zijn daar zijn merken KOGA, Van Nicholas, Batavus, Sparta, Loekie, Juncker Bike Parts, Ghost en Haibike.

Santos en idworx fietsen zijn dus niet welkom bij deze fietsenbouwers die meer fietsen bouwen op maandagmorgen dan Santos en idworx in een heel jaar

Wij vinden het een rare keuze van vereniging de Wereldfietser om te kiezen voor een locatie waar de twee topmerken in de reisfietsenwereld niet welkom zijn…
De vereniging heeft zich, naar onze mening, in laten pakken door de Accell-groep. We gaan er van uit dat deze beslissing onder druk van de omstandigheden door de vereniging genomen is, anders kunnen wij hier geen begrip voor opbrengen. Ook gaan we er van uit dat er volgend jaar voor een andere locatie wordt gekozen waar dit probleem niet speelt.

Bikefeeling zal daarom dit jaar ontbreken op de Wereldfietsbeurs.

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED