opc_loader

Fietsen voor korte én lange mensen by Santos

travelmaster-2.6-kleine-maat-15inch-santos

Voor veel mensen die geen gemiddelde lengte hebben, is het vaak lastig om een fiets met de juiste maat te vinden. Voor grote fabrikanten is het interessanter om fietsen voor gemiddelde mensen te (massa)produceren. Santos bouwt de fietsen per stuk op, daarom kunnen ze een grotere keuze in framematen aanbieden. Speciaal voor de deze fietsliefhebbers ontwikkelde Santos extra kleine én grote fietsen. Het maakt daarbij niet uit of je een Santos vakantiefiets, woon-werkfiets, gravelracer, mountainbike of E-bike zoekt.


Of je nu 1.50 of 2.15 bent, Santos heeft een model fiets waar jij goed op past!


In de kleine framematen zijn de meeste fietsen te bestellen vanaf 45 cm voor dames en vanaf 49 cm voor heren. De Travelmaster 2.6 is er zelfs in 15inch, 38cm. Met zijn 26inch wielen is deze fiets ook erg mooi in balans.


De grote framematen voor dames lopen tot maat 61. In het hoge/heren frame zelfs tot maat 70. Deze fietsen beschikken over een aangepaste geometrie waardoor er meer ruimte is tussen het stuur en het zadel. Daarnaast is het hele frame wat groter en sterker en zijn ook bepaalde onderdelen oversized. Lange mensen zijn vaak niet alleen lang, maar ook net iets zwaarder, met grotere voeten en veel kracht in de benen. Daar wordt ook rekening mee gehouden!


Een Santos is nooit standaard, alle fietsen zijn ‘custom built’. Van hoogwaardige kwaliteit en perfect passend bij die ene specifieke klant.
Daarmee voor álle mensen een perfect passende fiets!
 

Hier een 70 cm Travelmaster 3+ met Pinion, moet je echt wel tussen de 2.05 en 2,20 lang zijn!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.