opc_loader

Fietsvakantie juli 2017 op een Santos Travelmaster 2.9 en een Travelmaster 3+

Fietsvakantoe op Santos Travelmaster 2.9 en 3+

Travelmaster 3+ en 2.9, Santos vakantiefietsen in de Travelmaster serie getest door Bikefeeling tijdens fietsvakantie in Engeland.

Santos heeft een zeer uitgebreide collectie vakantiefietsen. Waar zitten de verschillen in de modellen? We kunnen ons voorstellen dat je moeite hebt met het kiezen welke Santos jou het beste past. Moet het een Travelmaster 2.9 of toch een 3+ zijn? Lauran fietst al een tijd op zijn 2.9 woon-werk verkeer en Hetty een 3+ voor de dagelijkse ritjes. Maar wij als Bikefeeling willen de verschillen goed weten, ook met bepakking in de bergen. Daarom zijn we met beide fietsen op fietsvakantie naar Engeland geweest.


Zowel de Travelmaster 2.9 als de 3+ zijn fietsen de voldoen aan alle moderne wensen, comfortabel, duurzaam en met een minimum aan onderhoud.

Daar zorgen de Rohloff-naaf of Pinion versnellingsbak in combinatie met de tandriem voor. Het frame is sterk en stabiel en voor de remmen kun je kiezen uit hydraulische Magura velgremmen of schijfremmen. Beide zijn geschikt voor lange trektochten met veel bagage. Ze zijn niet voor de snelle, fanatieke kilometervreter, maar wel voor de vakantiefietser die comfortabel en relaxed lange tochten wilt fietsen over asfaltwegen maar ook door ruig terrein.

Dit zijn de overeenkomsten. Maar waar zitten nu de verschillen? Wij weten ze door eigen ervaring zowel op fietsvakantie in de bergen als woon-werk verkeer en dagelijkse toertochten.


Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste Santos voor jou door te beginnen met een uitgebreid gesprek over je eisen, zithouding, toepassingen en overige wensen. Dan zullen we je zo duidelijk mogelijk informeren over de eigenschappen, pluspunten en beperkingen van de diverse modellen. Daarna kan een uitgebreide proefrit de verschillen tussen een aantal geselecteerde Santos-modellen meer vertrouwen geven in de juiste keuze. Als de keuze dan gemaakt is  zullen we kijken welke opties, aanpassingsmogelijkheden en eventuele accessoires er gewenst zijn. En dan pas het moeilijkste: welke kleur wordt het……….. Je zult begrijpen dat dit uren in beslag neemt, daarom werken we alleen op afspraak zodat we deze tijd ook echt hebben voor je!

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED