opc_loader

Nieuwe Ortlieb's bikepacking tassenserie.

bike packing tassenset nieuw ortlieb

ORTLIEB ’s nieuwe bikepacking tassenserie.

Bikepacking is een avontuurlijke vorm van vakantiefietsen. De fiets (meestal een mountainbike) moet met bagage zijn sportieve rijkwaliteiten behouden. Een vakantiefiets is gemaakt om (veel) bagage mee te kunnen nemen maar een MTB niet. Steeds meer mensen gaan het Bikepacken ontdekken, ook op vakantiefietsen omdat het er veel sportiever uitziet dan reguliere fietstassen.

U kunt deze tassen bekijken bij Bikefeeling!

De serie bestaat uit vier tassen en bieden voldoende bagageruimte om zonder voor- en achterdrager op fiets-avontuur te gaan. De tassen zijn 100% waterdicht.

 

De bikepacking productlijn is bestaat uit:

 • Seat / Saddle-pack
   Inhoud van 8 tot 16,5 liter, gewicht 430 gram, de prijs is € 129,95
   Een ventiel vereenvoudigt compressie van de tas in lege toestand.
 • Handlebar-pack
  De Handlebar-pack heeft een waterdichte rolsluiting en helpt om het gewicht van de bagage goed over de fiets te verdelen. De rolsluiting werkt vanaf twee zijdes waardoor bagage makkelijk bereikbaar is. De Handlebar-pack is uitgerust met haken die montage van het Accessory-pack (optioneel) mogelijk maken. Gewicht 417 gram. De prijs is € 99.95
 • Accesory-pack
  Met een inhoud van 3,5 liter en een gewicht van 206 gram biedt de accessory-pack extra ruimte aan de Handlebar-pack. Via verstelbare metalen haken wordt de Acccessory-pack bevestigd aan de Handlebar-pack. De prijs is € 54.95                                                         
 • Frame-pack. (beschikbaar in 2017)
  Door de centrale locatie uitermate geschikt voor zware bagage zoals gereedschap en voeding. Sterke, robuuste en individueel verstelbare Velcro gespen bevestigen de tas aan het frame. De Frame-pack is beschikbaar in twee maten: 4 liter (174 gram) en 6 liter (220 gram). De prijs is € 99.95 (4 liter) en € 119.95 (6 liter).


 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.