opc_loader

Wensenlijst


Santos nieuws 2022

Santos nieuws 2022

Santos bezoek 10-2-2022

Twee nieuwe modellen Titanium Santos frame

Er komen eind 2022 twee nieuwe modellen in Titanium in de standaard Santos collectie.

Om te laten zien hoe een extreem duurzame Titanium Santos eruit komt te zien hebben wij alvast een chique titanium TM3+ in onze showroom:

  • Dit is een speciaaltje. Het standaard frame krijgt de goede eigenschappen van zowel de Travel Lite als de Travelmaster 3+ in zich. Met een comfortabele geometrie waar bijna iedere  vakantiefietser, fietsforens en toerfietser zich in kan vinden. De titanium frames komen voor Rohloff met velgrem en schijfrem en Pinion in schijfrem en beide in heren en mixte frame.
  • En een frame tussen een 4.29 en een Travelmaster 2+ in. Ideaal voor iedereen die graag een snellere en wendbaardere fiets heeft. Herenframe en Disc only.

Voor de Prijslijst 2022 zie ons ander blog:

Santos E-bike met lage instap.

De beloofde E-bike met lage instap wacht in ieder geval nog tot 2023. Maar er wordt hard aan gewerkt. Want het moet wel een échte Santos worden. Hier krijgen we uitleg van Robbert bij het prototype.

Prototype voorvork tot 62mm brede banden en met 75mm spatborden. En ruim voldoende nokken voor bv een lowrider.

Santos / Vecnum 30 mm verende stuurpen voor gravelfietsen en toer- /vakantiefietsen.

Het beste van beide werelden! Een Santos stijve vork gecombineerd met een Vecnum verende voorbouw. Tot 75% minder trillingen dus comfortabeler. In vergelijking met een verende vork is deze combinatie lichter en vereist bijna geen onderhoud. En je hebt nog steeds alle voordelen van een vaste vork inclusief montage van een lowrider.

Wil je geen verende voorvork maar wel een soepeler rijgedrag van je Santos Crosslite,  Gravelmaster of Travelmaster 3+?
Dan is een verende stuurpen een goede optie.
•    4-bar parallellogram stuurpen
•    30mm veerweg, 10 mm positief / omhoog en 20 mm negatief / omlaag
•    vermindert effectief trillingen en schokken tot 75%
•    eenvoudige verstelbaarheid met bijna universele pasvorm
•    relatief laag gewicht, slechts 287 g voor de kortere 90 mm-steel, tot 317 g voor de 120 mm
•    verkrijgbaar in drie lengtes (90, 105 en 120 mm) met een stijging van 3°

 

Santos Adventure Strap

De straps zijn multifunctioneel, sterk en veelvuldig herbruikbaar.
Verder zijn ze resistent tegen vrijwel alles: UV licht, zout water, strenge vorst of extreem hoge temperaturen. De gesp blijft roestvrij, het TPU-materiaal soepel en sterk.


Adventure Straps zijn beschikbaar in twee lengtes; 46cm of 66cm.

Santos levert de Adventure Straps in 2 maten; 46 en 66 centimeter. Daar kun je een diameter van respectievelijk 13 en 20 centimeter mee vastsjorren. De straps zijn oneindig te verlengen door er meerdere aan elkaar te maken en de trekkracht van 90 kg blijft daarbij behouden.


De Santos Adventure Straps worden per 2 stuks verpakt in dezelfde maat en zijn als optie bij elke Santos fiets verkrijgbaar.

Hope remhendel voor één hand

Met één hand twee remmen kunnen bedienen….  Met deze custom Hope remgreep is dit mogelijk. Verkrijgbaar in linker of rechter uitvoering. Alleen combineerbaar met Hope remmen en op speciale bestelling leverbaar.

Lowrider voor grote tassen
Na de door Santos ontwikkelde de LiteRack is er nu een nieuwe XL versie van
Door de dikkere stangetjes en extra beugel is deze geschikt voor grotere tassen. Met een draagvermogen van 25kg een minimalistische keuze als stevige achterdrager.

Santos Cargo Bike
Santos is een modulaire bakfiets aan het ontwikkelen welke gelijk aan jouw wensen voldoet want Custombuilt. De cargobike is stabiel en wendbaar, gebouwd volgens de hoogstaande Santos kwaliteitsnormen én extreem duurzaam.

 

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Uw bericht wordt eerst gecontroleerd voordat deze geplaatst wordt.