opc_loader

Super Costom idworx fiets

Super Costom idworx fiets

Een idworx is een confectie fiets. Maar Bikefeeling kan deze natuurlijk volledig aan uw wensen aanpassen, een unieke idworx, waar er geen tweede van bestaat.

Welke mogelijkheden zijn er mogelijk bij een idworx Super Custom?

  • Onderdelen zoals naven, spaaknippels, zadelpen en stuurpen aanpassen op merk of kleur, of bv een Chris King balhoofd monteren.
  • Andere keuze van stuur, stuurpen, handvatten, zadelpen, banden, etc.
  • Frame of voorvork aanpassen aan je wensen, een op maat gemaakt frame met geometrie naar wens is helaas niet mogelijk.

Kom langs om samen te bekijken voor welke ideeën we een passende en/of mooie oplossing kunnen vinden.

Bijkomend voordeel om voor Bikefeeling te kiezen in plaats van Bike Basics is dat er een dealer achter jou én je fiets staat. Voor service en eventuele garantie hoef je dan niet terug naar Wachtberg! Ook maakt een gratis gebruikers- / sleutelcursus onderdeel uit van het Bikefeeling concept, net als altijd de onderhoudsbeurt op afspraak. Je kunt meekijken of meehelpen, en je fiets gelijk weer mee terug nemen. Makkelijk als je van ver komt.

En we geven je de garantie dat je uiteindelijk lekker op je fiets zit. Het goed afstellen van je bij ons gekochte fiets maakt bij Bikefeeling altijd deel uit van de aflevering. Hiervoor hebben we een BikeFit opleiding gevolgd, zodat we nog beter weten waar we op moeten letten.

Bikefeeling, Get that Feeling!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.