opc_loader

Idworx Easy Rohler, de Rolls-Royce onder de vakantiefietsen.

Idworx Easy Rohler, de Rolls-Royce onder de vakantiefietsen.

Sinds 1904 maakt Rolls-Royce direct herkenbare auto's die als merk een icoon over de hele wereld zijn.

100 Jaar later werd de idworx Easy Rohler door het NRC Handelsblad het ijkpunt voor de vakantiefietsen genoemd.

Blijkbaar begrijpt Idworx, net als Rolls-Royce, dat je aan een high-end product niet teveel moet veranderen. Mooier en beter zou voor een lange tijd niet kunnen dachten we in 2004…
Veel details zijn er in de afgelopen 12 jaar veranderd waardoor de fiets nog beter én mooier is geworden, maar in essentie is het nog steeds dezelfde fiets!

De keus voor het beste van het beste is door Gerrit Gaastra al voor u gemaakt. Een idworx Easy Rohler is een kant-en-klare vakantiefiets afgemonteerd met de beste onderdelen die er verkrijgbaar zijn. De Easy Rohler is Stabiel, supersterk, onderhoudsarm en multi-inzetbaar. Deze vakantiefiets is ontworpen voor lange fietsvakanties met bepakking, maar ook voor dagelijks en recreatief gebruik.

Uw eigen Idworx is op het gebied van sturen, handvatten, zadels, banden en pedalen in overleg met ons te personaliseren.

Hoe leg je iemand uit waarom je een Rolls-Royce nodig hebt, terwijl je met een Volkswagen ook prima op je werk of vakantiebestemming aankomt? Een kenner hoef je niets te vertellen…. En aan wie verkoop je je argumenten eigenlijk? Aan je echtgenoot, je vrienden of aan jezelf?

De mooiste, gewoon omdat het kan!

Idworx Easy Rohler model 2005 en 2017

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.