opc_loader

Wensenlijst


ANWB fietsverzekering

ANWB fietsverzekering

Je fiets goed verzekerd tegen diefstal en schade bij de ANWB

Wij werken met de ANWB-fietsverzekering. Bikefeeling heeft met de ANWB goede ervaringen. Ze hebben een snelle en soepel afhandeling van ingediende schadegevallen of gemelde gestolen fietsen.

Samen kiezen we de ANWB-fietsverzekering die het beste bij jouw fiets past. De verzekering is modulair opgebouwd. Je kan dus zelf kiezen wat je wel of niet verzekerd.
Deze kan je zelf afsluiten, maar ook Bikefeeling kan dit snel, en kosteloos, voor je regelen.

Alle info over de  ANWB fietsverzekering. https://www.anwb.nl/verzekeringen/fietsverzekering

Diefstal
Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.
5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
Geen eigen risico bij diefstal
Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s*

Diefstal & Schade
Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.
5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
Geen eigen risico bij diefstal
Schade aan fiets en accu
5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's*

* Nieuwe- en refurbished accu volledig vergoed
Je accu is ook meeverzekerd. Tweedehands accu's vergoeden wij niet. Bij totaalverlies of diefstal van de accu vergoeden wij de eerste 5 jaar de nieuwwaarde van de accu. Vanaf het 6e jaar is dit 50% van de nieuwwaarde van de accu.

Op welke vergoeding heb ik recht bij diefstal?
Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaalverlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je het verzekerd bedrag uitgekeerd. Vanaf het 6e jaar krijg je 50% van het aankoopbedrag van je fiets.

Waar ben ik verzekerd met mijn fietsverzekering?
Met de ANWB Fietsverzekering is jouw fiets over de gehele wereld verzekerd. De dekking Verhaalsrechtsbijstand is alleen geldig in (geografisch Europa), in Rusland tot en met de Oeral en in Turkije tot de Bosporus. De dekking Ongevallen is geldig over de gehele wereld.

Heb ik een eigen risico bij de ANWB Fietsverzekering?
Bij de ANWB Fietsverzekering betaal je €0,- eigen risico bij diefstal of totaalverlies van je fiets. Alle fietssoorten hebben €25,- eigen risico bij schade of diefstal van onderdelen of accessoires.

Is het mogelijk om accessoires op mijn fiets mee te verzekeren?
Ja, dat is mogelijk. Bij de aanvraag van jouw fietsverzekering kun je opgeven welke accessoires je wilt meeverzekeren. Geef hiervoor de waarde van de accessoires op zoals deze staat vermeld op de aankoopbon. Accessoires zijn aan de fiets bevestigde extra onderdelen die niet in de fabriek op of aan jouw fiets zijn aangebracht. Hierbij kun je denken aan een fietstassen, fietsslot, enz.

Aanvullende dekkingen

Pechhulp fiets:
24/7 hulp van de ANWB Alarmcentrale. We helpen je zowel thuis als aan de kant van weg
Pech niet direct op te lossen? Wij brengen je naar je bestemming of fietsenmaker
Kosteloze reparatie bij pech onderweg (exclusief onderdelen)
In heel Nederland pechhulp, ook in je eigen woonplaats

Rechtsbijstand
Juridische hulp bij het verhalen van schade.

Met de aanvullende dekking Verhaalrechtsbijstand verzeker je je van deskundige juridische hulp bij het verhalen van (letsel) schade die je hebt geleden door een verkeersongeval waarbij je met de fiets betrokken bent geweest. Deze dekking is geldig in Nederland en in Europa.

*Heb je Wegenwacht Compleet Europa dan ben je al gratis verzekerd voor Verhaalrechtsbijstand

Ongevallen
Vergoeding aan jezelf of nabestaanden bij blijvend letsel of overlijden.

Met de aanvullende dekking Ongevallen ben je wereldwijd verzekerd van een uitkering aan jezelf of jouw nabestaanden als je blijvend invalide raakt of komt te overlijden als gevolg van een ongeval met jouw fiets. Bij overlijden wordt € 5.000,- uitgekeerd en bij blijvende invaliditeit maximaal € 10.000,-.

Dit werkt natuurlijk ook goed......

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Uw bericht wordt eerst gecontroleerd voordat deze geplaatst wordt.