opc_loader

idworx prijslijst 2022, 2021-09 en nieuws 2022

idworx prijslijst 2022, 2021-09 en nieuws 2022

Nieuws 2022 idworx fietsen.

De nieuwe 2022 klikbare prijslijst 2021-09

idworx prijslijst 2022Prijslijst Idworx fietsen 2016

Er zijn niet veel veranderingen binnen de modellen. De prijzen zijn wel iets hoger. Dit was te verwachten omdat de prijzen van bijna alle onderdelen omhooggegaan zijn.

idworx geeft aan dat óók voor al bestelde fietsen een meerprijs van maximaal 250 euro in rekening gebracht kan worden!

all-rohler-comfort-illustratie

All Rohler Comfort

Wij vinden het erg jammer dat Gerrit gaat stoppen met zijn Easy Rohler. De Lady en Comfortmodellen zijn al niet meer leverbaar. Gelukkig hebben we er nog een aantal staan.

We zijn wel blij met de nieuwe All Rohler Comfort.  Deze AR Comfort heeft, net als de Easy Rohler Comfort, een lage instap en een rechtere zitpositie. 

Leverbaar vanaf voorjaar/zomer 2022. Foto ter illustratie

Rockn Rohler Ti

De Rockn Rohler, idworx Allround mountainbike komt, Very Limited , terug met een Titanium Frame. De combinatie van een onverwoestbaar Titanium frame en de onderhoudsarme Rohloff aandrijving is ideaal voor een hardtail MTB. In de maten 46, 51 en 56, slechts drie stuks van ieder voor 2022!

Rapid Rohler Ti Gravelbike

De Rapid Rohler is een titanium hardtail mountainbike met Rohloffnaaf. Deze Rapid Rohler heeft een extreem steile stuurhoek, een zeer kort liggende achtervork en een relatief laag bottombracket. Het 72,5º balhoofd geeft een zenuwachtig stuurgedrag. Voor de liefhebber een snelle fiets voor vloeiende en bochtige singletrails. 

In de maten 46, 51 en 56, totaal slechts 10 stuks voor 2022. Very Limited!

“RAW” modellen van alle BLT fietsen
“Ruwe" modellen, zonder verlichting, spatborden en bagagedragers van de  idworx Adventurebikes; de oPinion (Titanium)  BLT en de Rohler (Titanium) BLT.

idworx antwoord op de Bikepacking trend, met je fiets op avontuur, over gravelpaden en onverharde wegen. Geschikt voor off-road gebruik, robuust en zo licht mogelijk. 

Bezoek dealershow BikeBasics in Wachtberg donderdag 16 september.

Zoals ieder jaar gaan we even bij Gerrit langs voor het laatste nieuws en een ontspannen hapje en drankje. 

Wat er verder nog aan nieuwigheden is:

De DaRing, een 17 tands messenstaal Rochloff achterkransje. In combinatie met een Heggeman kettingblad een staalsterke combinatie.

Jade Green, de nieuwe tweede kleur voor alle trekkingfietsen.

De  idworx DaCage II links en rechts op de voorvork gemonteerd. 

DaCrank! 
Hier het prototype eigen idworx crankstel (made in Germany), de DaCrank!
Gerrit is deze aan het testen op zijn eigen fiets. Op de foto de 190 mm voor de grote maten fietsen. Met zijn binnen-beenlengte van bijna 98cm zit het perfect. 

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED