opc_loader

12,5 jarig jubileum Bikefeeling

12,5 jarig jubileum Bikefeeling

Bikefeeling heeft op 1 juni 2019 het 12 ½ jarig bestaan gevierd.

En hoe:
-    Met meer dan 100 klanten die het feest, mét hun fiets, bezochten
-    Met Gerrit Gaastra (van Idworx) die met zijn vader Adries Gaastra ( van Koga) kwam
-    Met Robbert Rutgrink en Hajo Thöne  (van Santos) die samen op de fiets kwamen


Het feest begon om 17.00h met een gezamenlijke maaltijd van ter plaatse gerookte kip met salades en brood. Dit was een uitstekende manier om iedereen kennis met elkaar te laten maken. Allemaal mensen die elkaar niet kennen, maar wel met een gezamenlijke passie. Dit gaf gelijk een bijzondere samenhorigheid en sfeer.

Zie ook het filmpje op onze homepage!


Om half acht is er een groepsfoto genomen. Daarna stelden zowel Gerrit Gaastra als Robbert Rutgrink zich kort voor, en vertelden iets over hun samenwerking met Bikefeeling. De nadruk lag op onze speciale klantgerichte manier van werken. Ook Ed Kolmeijer heeft spontaan iets verteld over zijn ervaring met ons als de leverancier van zijn fiets en was erg te spreken over onze aandacht en toewijding. Hier zijn we trots op

Voor velen een spannend moment was de trekking van de hoofdprijs van de loterij. Cilia Wienk uit Emmen was de gelukkige en mag tegen inlevering van haar Santos Travel Lite een nieuwe uitzoeken.

Daarna bleef het nog tot in de kleine uurtjes gezellig. Gerrit en Robbert hadden het druk om alle vragen te beantwoorden, en iedereen vond het leuk om alle mooie fietsen te bekijken én erover te praten. Bij de borrel en het kampvuur kwamen de mooie fietsverhalen. Velen hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in de tuin te kamperen en de volgende ochtend mee te ontbijten.


We kijken met een grote glimlach terug op ons eerste lustrum. Hierbij bedanken we iedereen voor hun aanwezigheid, hulp, kaartje, flesje wijn of origineel cadeau.

Wat ons betreft gaan we voor het 25 jarig jubileum van Bikefeeling.

Dit omdat we enorm veel plezier beleven aan het contact met onze klanten en leveranciers.


Lauran en Hetty

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED